Czy dalej możemy być razem ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dalej możemy być razem ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy dalej możemy być razem ?

Cześć,

Mam problem z moją dziewczyną. Mamy po 22 lata. Jesteśmy ze sobą już dwa lata, mieliśmy po drodze 2 krótkie rozstania. Od pewnego czasu mówię jej że, chce się przytulić żeby mnie pocalowala, seks między nami jest jakieś kilka razy na pół roku... mówiłem jej że potrzebuje więcej ale ona swoje A to nie ma ochoty A to chce jej się spać i ze dobrze wiem że ona czego takiego zbytnio nie lubi. Ma bardzo fajnych miłych rodziców z którymi bardzo się lubimy. Trochę mnie męczy to ze to ja się dla niej ciągle poświęcam próbuje spędzić z nią każda wolna chwilę jeśli tylko ma czas i ochotę jeździmy na wyjazdy do kina na jedzenie ale ona chyba tego wcale nie docenia. Woli siedzieć na instagramach i facebooku niż rozmawiać ze mną a jak chce z nią pogadać mówi tylko że za dużo gadam... co mam w takim razie z nią zrobić ?  Powinienem zerwać ?

Potrzebuje rady i pomocy ...

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez balin (2019-09-22 10:04:18)

Odp: Czy dalej możemy być razem ?
kramer-kramer1 napisał/a:

Powinienem zerwać ?

Ty nie, bo Twoje życie bez niej jest niczym. Praktycznie bez tej dziewczyny nie istniejesz.
Ona jak najbardziej tak. Uwierasz jej jak rzep na psim ogonie. Strasznie się z Tobą męczy. Nie rozumiem jej zachowania. Może ulega jakieś presji, że chłopaka to trzeba mieć. Może te Twoje podwózki do kina i w innych miejsca, jakoś bilansują jej trudy tego związku.

Potrzebujesz. Ale pewnie i tak nie posłuchasz rad. Uznasz je za niewłaściwe, bo zafiksowałeś się i uzależniłeś od drugiej osoby. Osoby, która nawet Cię nie kocha. I to Twoje oczekiwanie, że można ją kupić podwózkami.
Ok Ok może za ostro. Młodzi jesteście. Musicie się dużo uczyć.

3

balin napisał/a:

Powinienem zerwać ?

Ty nie, bo Twoje życie bez niej jest niczym. Praktycznie bez tej dziewczyny nie istniejesz.
Ona jak najbardziej tak. Uwierasz jej jak rzep na psim ogonie. Strasznie się z Tobą męczy. Nie rozumiem jej zachowania. Może ulega jakieś presji, że chłopaka to trzeba mieć. Może te Twoje podwózki do kina i w innych miejsca, jakoś bilansują jej trudy tego związku.

Potrzebujesz. Ale pewnie i tak nie posłuchasz rad. Uznasz je za niewłaściwe, bo zafiksowałeś się i uzależniłeś od drugiej osoby. Osoby, która nawet Cię nie kocha. I to Twoje oczekiwanie, że można ją kupić podwózkami.
Ok Ok może za ostro. Młodzi jesteście. Musicie się dużo uczyć.

Nie zgodzę się z Tobą. Kiedyś była inna i ma niekiedy takie dni ze jest, naprawę jak w bajce. To ze zabieram ja gdzieś to nie znaczy że bez tego jestem nikim.  Nie oczekuje ze ciągle będzie mi przesiadywać na kolanach czy,coś po prostu od niej oczekuje wsparcia, zainteresowania i tego by ze mną rozmawiała o wszystkim...

4 Ostatnio edytowany przez Ein (2019-09-22 10:50:26)

Od pewnego czasu mówię jej że, chce się przytulić żeby mnie pocalowala, seks między nami jest jakieś kilka razy na pół roku... mówiłem jej że potrzebuje więcej ale ona swoje A to nie ma ochoty A to chce jej się spać i ze dobrze wiem że ona czego takiego zbytnio nie lubi.

Laska robi z Tobą co chce.
Seks kilka razy na pół roku? Chyba żartujesz...
Ona nie to nie nie ma ochoty na sex, ona nie chce tego robić Z Tobą.
Skończ te wszystkie przytulania i czułości i zobacz jak się będzie zachowywać.
Są 2 opcje:
1. Sama zacznie inicjowac kontakt bo będzie jej mało
2. Ona też nie będzie Cię przytulać itp. i po jakimś czasie powie Ci "nie czuje już tego co kiedyś" i pewnie będzie koniec.

Trochę mnie męczy to ze to ja się dla niej ciągle poświęcam próbuje spędzić z nią każda wolna chwilę jeśli tylko ma czas i ochotę jeździmy na wyjazdy do kina na jedzenie ale ona chyba tego wcale nie docenia. Woli siedzieć na instagramach i facebooku niż rozmawiać ze mną a jak chce z nią pogadać mówi tylko że za dużo gadam... co mam w takim razie z nią zrobić ?  Powinienem zerwać?

Przestań latać jak piesek za panią. Ty ją gdzieś zabierasz, podwozisz ją, a ona co? Nawet nie jest w stanie Cię przytulić?
To jest dla Ciebie normalne?
Ograniczyłbym z nią kontakt i zaczekał jak zareaguje. Jej reakcja wszystko Ci powie.

A tak wgl. to masz jakieś hobby? Co robisz w wolnym czasie?
Jeżeli każdą wolną godzinę siedzisz u niej to się nie dziw, że tak jest...

5 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2019-09-22 11:20:54)

Tez mialam taki okres czasu w moim zwiazku kiedy zachowywalam sie tak jak Twoja dziewczyna.
Maz (wtedy jeszcze narzeczony) mi gadal czesto o tym. Nie wiem z czego wynika jej zachowanie i zapewne z innych powodow niz ja mialam.
Zwykle to raczej sie nie zmienia, ale to zalezy od tego co sie dzieje w jej glowie.

6

Jak czytam ten wątek to sytuacja troche podobna do mnie...

Jak np. prowadzicie rozmowe przez telefon(mimo iż np. Ona zadzwoniła) to bardziej Ty ciągniesz rozmowe?
Bo Ona np. grzebie coś na telefonie?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dalej możemy być razem ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024