Hejka od pewnego czasu jestem ze starszym o wiele od siebie z facetem on 38 ja 22 lata. Dobrze nam jest ze sobą jest bardzo czuły opiekuńczy miły czuły troskliwy ma poczucie chumoru i wgl. No co będę opowiadać zakochałam się w nim na zabój, on jest po rozwodzie, wychowuje córkę ja mu aktualnie pomagam w obowiązkach on mi się tym odwdzięcza i mówi że nie muszę tego robić ja to robię bo chce i jestem tego pewna że chce to robić ale nie chodzi o to jak dochodzi do zbliżenia to chciałabym być nad nim zrobić mu dobrze całować go niżej ale boję się że pomysli sobie ze jestem jakaś nie wyrzyta seksualnie i źle to odbierze może to tylko moja psychika,Pytanie :nie poniżę się jeśli dzisiaj w nocy wejdę na niego i zacznę schodzić niżej i robić mu dobrze ustami? I jeśli ja troszeczkę przejmę kontrolę, nie muszę się niczego obawiać? Czy faceci w jego wieku lubią jak młoda dziewczyna przejmuje kontrolę w łóżku nad nimi? Dziękuję z góry za odpowiedź
2 2019-09-06 12:11:18 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-09-06 13:25:41)
Różnica wieku miedzy mną a moją żoną nie jest taka jak u Ciebie u Was. Raptem 7 lat miedzy mną a żoną ale uwielbiam jak moja żona "przejmuje kontrolę".
Myślę że wielu facetów o tym marzy właściwie to nawet wiem o tym bo pracuje z samymi facetami i to raczej młodszymi czasem coś
powiedzą w "tajemnicy"
edit ;poprawiłem
3 2019-09-06 13:03:38 Ostatnio edytowany przez balin (2019-09-06 13:07:20)
Różnica wieku miedzy mną a moją żoną nie jest taka jak u Ciebie u Was raptem 7 lat
Mi wyszło 16.
Czy faceci w jego wieku lubią jak młoda dziewczyna przejmuje kontrolę w łóżku nad nimi?
To nie zależy od wieku.
Ucieszy się ten 38-latek jak mu zrobisz loda...
Nie ma w tym nic ubliżającego według mnie.
Ale zawsze możesz go delikatnie popytać, czy to lubi.
przecież jak się nie ucieszy to chyba zauważysz.. No chyba że masz tak jak z ortografią
Wtedy pytaj go wprost jak nie jesteś pewna.
7 2019-09-06 17:30:35 Ostatnio edytowany przez JMY7 (2019-09-06 17:32:52)
paslawek napisał/a:Różnica wieku miedzy mną a moją żoną nie jest taka jak u Ciebie u Was raptem 7 lat
Mi wyszło 16.
Mnie mentalnie wyszła grupa starszaków
Pomijam ckliwą historię, w której ona się zakochała i pomaga mu w obowiązkach a on w zamian jest czuły, delikatny i takie tam opowiastki.
Skąd my mamy to wiedzieć? To Ty jesteś z nim w związku, a nie my. Chyba wiesz jak reaguje na pewne zachowania itp, a jak nie ogarniasz to się zapytaj jego, przecież Cię nie zje.
Co ma do tego wiek? Jedni lubią, inni nie lubią i raczej nie zmienia im się z czasem. Przecież nikt tu nie zna twojego faceta i nie wie, co on lubi.