Rok byłam zakochana w chłopaku.6 razy pytałam go czy coś do mnie czuje, czy mu się podobam itd to on nigdy nie powiedział w prost. Dowiedziałam się jedynie ze jestem bardzo ładna, ale w kółko powtarzał że ma jakąś blokade do związków. Wczoraj już nie wytrzymałam i przyparłam go do ściany mówiac że albo się określa albo koniec znajomości bo dłużej czekać nie będę i on wtedy odpisał że długo nad tym myślał, wie że jestem śliczną, mądra, inteligentna i świetna dziewczyna ale wie też że to nie to i że zasługuje na kogoś lepszego niż on. Ja wtedy wygrnelam mu wszystko, że czemu odrazu nie powiedział o co chodzi, po co gadki o blokadzie itd, skoro miał jakąś laske to mógł to powiedziec itd, na co on odpisał że nie ma nikogo, bo może faktycznie ma problem z dziewczynami i że to akurat prawda, bo panicznie boi się związków,próbował się przebić ale nie potrafi.Na początku myślal że może coś ale potem stwiedizl że blokada jest zbyt silna, ale jeśli chce to mamy utrzymywać kontakt bo nie chce zrywać znajomości i mam się odzywać. Nie wiem co myśleć, czy to fksuucznie przez ten lęk mnie rzucił czy po prostu ja mu nie odpowiadałam?
2 2019-08-30 14:49:23 Ostatnio edytowany przez balin (2019-08-30 14:50:39)
Skoro postawiłaś ultimatum i on Ci powiedział o co chodzi. No to czego jeszcze oczekujesz?
Jest pytanie. Dlaczego zakładasz kolejny wątek o tym samym? Co to niby ma Ci dać?
że jestem śliczną, mądra, inteligentna i świetna dziewczyna ale wie też że to nie to i że zasługuje na kogoś lepszego niż on.
Jeszcze tylko brakuje:
- "to ze mną jest problem"
albo
- "zostańmy przyjaciółmi"
Przecież to klasyk spławiania. No chyba, że gość ma 0 samooceny i serio w to wierzy, ten cytat powyżej... ale wtedy to potrzebuje psychiatry i leków ASAP.
Julio, masz już dwa bardzo świeże wątki dotyczące tego chłopaka: https://www.netkobiety.pl/search.php?ac … _id=368371 trzeci jest zupełnie zbędny.
Dodatkowo łamiesz w ten sposób regulamin forum, który wyraźnie mówi, że dublowanie tematów jest niedozwolone.
Kontynuuj proszę dyskusję w którymś z wcześniejszych wątków, i stosuj się do naszych zasad.