Kogo on szuka? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 43 ]

Temat: Kogo on szuka?

Witam, proszę oceńcie tę znajomość, czy ja przesadzam. Od dwóch miesięcy spotykam się z mężczyzną poznanym w internecie. W internecie dobrze nam się rozmawiało o wszystkim i o niczym, jednak on nie wspominał o spotkaniu. Twierdził tylko, że nie ma parcia na kobiety i chciał mi podać adres email (nie wiem po co). Jednak po kilku moich słowach o spotkaniu, stwierdził, że bardzo chętnie się umówi. Na spotkaniu było ok, jednak nie było wielkiego "wow", zwykłe rozmowy o wszystkim i o niczym. Po powrocie do domu napisał, że dziękuje za spotkanie i że bardzo się cieszy, że spotkał tak miłą i ładna osobę. To on zawsze zaczynał rozmowę, codziennie pisał pierwszy, czasem też dzwonił. Spotykaliśmy się 1-2 razy w tygodniu, jednak na bardzo krótko (ok. 40 min). Nasze spotkania zawsze były krótkie, w parku na ławce lub w podobnym miejscu. Raz zaproponowałam kino i wybrany przeze mnie film. Zgodził się na kino, jednak to on wybrał swój film. Zawsze starałam się za siebie płacić, czasem też za obojga. W kinie nie odezwał się do mnie ani słowem, a po filmie każdy poszedł do siebie. W tym dniu, przy mnie, ze trzy razy głośno ochrzanił obcych ludzi, a po powrocie do domu podziękował za mile spędzony dzień. Gdy raz oglądaliśmy film u niego w domu i chciałam coś skomentować, on był zdziwiony, że przecież przyszłam do niego na film i dziwił się, że w ogóle chcę rozmawiać. Po filmie stwierdził, że musi mnie jeszcze odwieźć (był to wieczór i to były dni wolne od pracy). W domu nawet mnie nie przytulił, nie dotknął, nic. Na dworze nie potrzyma za rękę, czasem obejmie, ale raczej gdzieś gdzie nie jest to oficjalne. Cały czas twierdzi, ze szuka poważnego związku, ale ja mam wrażenie, że ta znajomość się nie rozwija. Rozumiem spacery itp, ale na 20 spotkaniu randka na ławce w parku to dla mnie za mało. Próbowałam z nim rozmawiać, ale nic to nie daje. Nic nie wyjaśnia, nie tłumaczy, nie mówi. Mam wrażenie, że po pół roku, czy po roku znajomości nic się nie zmieni, nadal będzie chciał się spotykać na godzinę w parku. Nie wiem, może on szuka luźnej relacji, koleżanki lub kumpeli do towarzystwa.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kogo on szuka?

żebyś sie nie obudziła u niego w piwnica....a tak na serio to gość straszny nieogar...widać żę coś jest z nim nie tak....z resztą sama o tym piszesz....Pytanie czy cie to obchodzi czy nie???Jak nie to podziekuj za znajomość i tyle.

3

My też nie wiemy. smile

4

Domyślam się:)  Po prostu zgłupiałam czy już przesadzam, czy z nim coś jest nie tak;)

5

PannaMała napisał/a:

Domyślam się:)  Po prostu zgłupiałam czy już przesadzam, czy z nim coś jest nie tak;)

Wielu facetów ma problemy z okazywaniem uczuć. Może wcześniej się zraził. Tu nie będzie wielkich miłosnych uniesień, na które Ty czekasz. Odpuść bo będzie obojgu wam ciężko.

6

Gdy kiedyś powiedział, że pomyśli gdzie się spotkamy, a ja na to odpowiedziałam, że może to będzie niespodzianka, to on od razu skomentował, że niespodzianki to nie tak szybko. A, gdy była mowa tak ogólnie o kwiatach, on powiedział, że w znajomości pośpiech nie jest dobry. Mam wrażenie, że hamuje znajomość. Może nie ma zamiaru się angażować.

7

PannaMała napisał/a:

Może nie ma zamiaru się angażować.

Dla mnie to normalne nie jest...facet, który sie nie angażuje, dązy do sexu, a nie do chodzenia po parku na 20 randce....czerwona lampka ci sie powinna zapalić.

8 Ostatnio edytowany przez PannaMała (2019-08-19 19:22:33)

Doszło do pewnego zbliżenia. A co można powiedzieć o tym, gdy nocuje u niego kobieta pierwszy raz (do seksu nie doszło z powodu niedysponowania), i facet odwraca się tyłem w łóżku do kobiety i zasypia. I jak wytłumaczyć zachowanie, gdy kobieta rano dotyka faceta, a on pod jakimś pretekstem wybiega z łóżka

9

Gość ma problem z sobą. Ty mu nie pomożesz raczej w tym. Pytanie po ci taki kłopot na głowie? To jest dla ciebie praktycznie obcy facet.

10

Uciekaj! Na litość, po co się tak męczysz? Jest tylu facetów na świecie...

11

Miesiąc temu miał urodziny. Podarowałam mu coś. Był mile zaskoczony. Po miesiącu, gdy byłam u niego w domu, widziałam, że ten prezent leży w tym samym miejscu gdzie go położył w dniu urodzin, nietknięty. Podarowałam mu coś jeszcze, bez okazji. Gdy raz czekał na mnie aż dojadę, czekał na mnie z torebką ozdobną, taką na prezenty. Pochwalił mi się potem, że kupił sobie perfum;) Pytałam kogo on szuka. Twierdzi, że poważnego związku, jednak ja jakoś tego nie odczuwam.

12

Nie jest Tobą zainteresowany, nie pociągasz go.
Myślę, że spotyka się z Tobą z braku przysłowiowego "laku".

Jednak w jego zachowaniu nie ma żadnej sprzeczności ze słowami ... on może rzeczywiście szukać poważnego związku, jednak z całą pewnością nie z Tobą.

13 Ostatnio edytowany przez PannaMała (2019-08-19 20:54:28)

Zgadzam się, na pewno tak jest, tak to wygląda. Podejrzewam, że może mieć też inne koleżanki. Opowiadał o swojej byłej i z tej opowieści wychodzi, że raczej była to luźna znajomość. Facet ma 40 lat, ma swoje mieszkanie, ale nigdy z żadną kobietą nie mieszkał, a na wakacje jeździ z mamą. Raz się wysłowił, że on oczekuje seksu bez zabezpieczenia, a ja niestety, ale nie zgodzę się na taki układ. Z resztą w imię czego.

14 Ostatnio edytowany przez balin (2019-08-20 08:36:53)

PannaMała napisał/a:

Facet ma 40 lat,

I dopiero teraz o tym mówisz? Nie można tak dozować prawdy, ta informacja powinna paść w pierwszym poście.

IsaBella77 napisał/a:

Jednak w jego zachowaniu nie ma żadnej sprzeczności ze słowami ... on może rzeczywiście szukać poważnego związku, jednak z całą pewnością nie z Tobą.

W tym wieku to on najlepszy związek tworzy sam z sobą i swoimi manierami, których już się nie da zmienić. smile

15

Mam wrażenie że jest niedojrzały emocjonalnie.W pewnej sytuacji powiedział że on nie umie rozmawiać z kobietami.Kiedys opowiadalad mu o swojej znajomej,ktora poznała meżczyzne po 40 i on był raczej takim lekkoduchem,żył sam dla siebie.Powiedzialam ze podobno w trakcie ich znajomosci zmienił sie.Wtedy on odpowiedział "może ja też tak mam".To chyba były słowa ktore powinny mi cos wiecej o nim powiedzieć.Moze to taki typ Piotrusia Pana,taki sam dla siebie.

16

Daj sobie spokój, będziesz się z nim męczyć nawet jeśli wyjdzie z tego związek. Facet, który naprawdę chce daną kobietę góry przeniesie, żeby tylko była jego, a on nie wie czego chce w tym wieku...
Seks bez zabezpieczenia? W wieku 40 lat zachciało mu się zostać tatusiem? I to z kobietą, z którą nawet nie jest w związku. Daj sobie spokój, to jakiś kompletnie nieodpowiedzialny i niedojrzały facet.

17

Jest to osoba,ktora jest dosc skryta,malo mowi,nie potrafi rozmawiac o uczuciach.Ciezko sie czegos od niego dowiedziec,wiec musze sie domyslac.

18

PannaMała, a Ty ile masz lat?

19 Ostatnio edytowany przez PannaMała (2019-08-20 11:00:43)

Najmlodsza juz nie jestem,34lata.Nie mam wielkiego doswiadczenia z mezczyznami,ale myslalam ze 40latek jest juz jakos ogarniety.Przerazila mnie jego mysl o seksie bez zabezpieczenia.Rozumiem,ale nie od poczatku z obcym mezczyzna i te jego krotkie spotkania,to hamowanie rozwoju relacji.W imie czego mam doprowadzac do seksu bez zabezpieczenia?Opowiada duzo o swojej rodzinie,ale mam wrazenie ze on nie chce jakiejs glebszej relacji.Mam wrazenie ze byl gdzies w buszu chowany,jakby nie wiedzial jak sie postepuje z kobietami.Nawet kiedys powiedzial ze nie umie rozmawiac z kobietami i ze moze powinien byc sam.Zauwazylam tez ze on chyba we wszystkim oczekuje inicjatywy kobiety,ze to kobieta musi zrobic pierwszy krok,bo jak sam powiedzial,on musi widziec ze kobieta jest chetna.Opowiadal mi ze byl w dlugim zwiazku i widywali sie tylko w weekendy.Dla mnie to raczej luzna znajomosc.Mam wrazenie ze jemu wiecej nie potrzeba,spotkac sie raz na tydzien i tyle.

20 Ostatnio edytowany przez jakcmadoognia (2019-08-20 11:00:51)

Nic dobrego z tego nie będzie...
Facet w jego wieku powinien mieć świadomość, że żeby stworzyć dziecku dom, należy najpierw stworzyć stabilny związek z osobą, którą się kocha i dobrze zna. No chyba, że pan nie wie, że seks bez zabezpieczenia może skończyć się ciążą wink. Może powinnaś go uświadomić wink.

21

Powiedzialam mu ze jest nieodpowiedzialny i ze moze liczy na 500+ Oburzyl sie i powiedzial,ze gdyby byl taki nieodpowiedzialny to juz dawno by mial dzieci.

22

PannaMała napisał/a:

Powiedzialam mu ze jest nieodpowiedzialny i ze moze liczy na 500+ Oburzyl sie i powiedzial,ze gdyby byl taki nieodpowiedzialny to juz dawno by mial dzieci.

A może jest bezpłodny?

23

Mowil ze chce miec dziecko,nawet powiedzial ze mielibysmy ladne dzieci;) ale tez bralam to pod uwage.Podobno jego byla nie chciala miec dzieci i jak to mowil,byla troche meska.Nie wiedzialam o co chodzi,jak byla meska,ale mysle ze chodzi o to ze byla twarda i zimna.Nie dazyla do stabilizacji,wiec mu odpowiadala.

24

Tak naprawdę wszystkiego musisz się domyślać. To jaki jest, co ma w glowie, jaka ma przeszlosc. To na długą metę jest bardzo ciężkie i męczące. Ja bym odpuscila, ochlodzila relacje. Nie zabiegała. Ty już mu pokazałaś, że jesteś otwarta na niego. A co on z tym zrobi?

Za pewne nic. Nadal będzie czekał niewiadomo na co. Jak facetowi zależy to jest w stanie wygospodarować czasu od groma A nie tylko 40 min raz w tygodniu na Siedzenie w parku. Albo tylko na ogladanie filmu. I jeszcze nawet nie można z nim o filmie podyskutować;) taki egoista. Osobiscie nie chciałabym żyć z takim czlowiekiem.

25 Ostatnio edytowany przez PannaMała (2019-08-20 13:41:28)

Wydawalo mi sie dziwne, ta cala sytuacja z filmem w milczeniu, ale on byl zdziwiony ze ja cos chcialam komentowac. Stwierdzil, ze chyba nie przyszlam na film. Po filmie powiedzial ze musi mnie odwiezc. Bylam zdziwiona jego zachowaniem. Powiedzialam mu o tym,a on odpowiedzial ze przeciez rozmawialismy jak mnie odwozil. Powiedzial ze nastepnym razem bedzie inaczej. Wydawalo mi sie, ze takie rozmowy czy cos wychodza same z siebie,a nie ze trzeba kogos uczyc tego. Nie przytulil, nie dotknal, nie probowal mnie zatrzymac. Sam mowi o sobie ze jest malo wylewny. Nie potrafie zrozumiec jego zachowania.

26

PannaMała napisał/a:

Najmlodsza juz nie jestem,34lata.Nie mam wielkiego doswiadczenia z mezczyznami,ale myslalam ze 40latek jest juz jakos ogarniety.Przerazila mnie jego mysl o seksie bez zabezpieczenia.Rozumiem,ale nie od poczatku z obcym mezczyzna i te jego krotkie spotkania,to hamowanie rozwoju relacji.W imie czego mam doprowadzac do seksu bez zabezpieczenia?Opowiada duzo o swojej rodzinie,ale mam wrazenie ze on nie chce jakiejs glebszej relacji.Mam wrazenie ze byl gdzies w buszu chowany,jakby nie wiedzial jak sie postepuje z kobietami.Nawet kiedys powiedzial ze nie umie rozmawiac z kobietami i ze moze powinien byc sam.Zauwazylam tez ze on chyba we wszystkim oczekuje inicjatywy kobiety,ze to kobieta musi zrobic pierwszy krok,bo jak sam powiedzial,on musi widziec ze kobieta jest chetna.Opowiadal mi ze byl w dlugim zwiazku i widywali sie tylko w weekendy.Dla mnie to raczej luzna znajomosc.Mam wrazenie ze jemu wiecej nie potrzeba,spotkac sie raz na tydzien i tyle.

Sama sobie odpowiedzialas. Zreszta widac ze to nie to. Nie badz z "braku laku" i nie staraj sie go zmieniac. Nie lube generalizowac, ale to klasyczny podstarzaly kawaler bez doswiadczenia w zwiazkach itd.

27

albo go nie kręcisz i z tego ci widać traktuje cię jak koleżanke albo jest krypto-gejem.

28 Ostatnio edytowany przez PannaMała (2019-08-20 16:50:16)

Powiedzial że od razu zwrocił uwage na moje walory itp,ze bardzo mu sie podobam itp. Raz przyjechal do mojego rodzinnego miasta nad jezioro bo powiedziałam ze tam bede. Ale bedac tam nad jeziorem,mialam wrazenie ze przyjechał tam sam dla siebie. Bardzo czesto mowi o mamie. Na poczatku bylo to dla mnie oznaka wielkiego szacunku,dobrej relacji itp,ale on wspomina mame na kazdym kroku. Ja o plywaniu,to on ze mama tez plywa,ja o drinkach,to on ze mama tez lubi. Dopytywalam o cos,to stwierdzil ze powinnam jego mame zapytac. Bylismy raz nad zalewem,to powiedzial ze za tydzien znow przyjechalibysmy i wzialby tez ze soba mame. Nie mam nic przeciwko i dobrze to o nim swiadczy,ale temat mamy przewija sie calx czas. Na wakacjach tez byl z mama. Dziwi mnie jego zachowanie w domu,ze nawet nie probował do czegos doprowadzic. Chyba ze czekał az ja sie do niego zacznę przystawiac;)
A,w internecie na swoim profilu mial napisane ze chcialby kogos poznac do rozmow,a gdyby bylo cos wiecej to byloby milo.

29

PannaMała napisał/a:

Powiedzial że od razu zwrocił uwage na moje walory itp,ze bardzo mu sie podobam itp. Raz przyjechal do mojego rodzinnego miasta nad jezioro bo powiedziałam ze tam bede. Ale bedac tam nad jeziorem,mialam wrazenie ze przyjechał tam sam dla siebie. Bardzo czesto mowi o mamie. Na poczatku bylo to dla mnie oznaka wielkiego szacunku,dobrej relacji itp,ale on wspomina mame na kazdym kroku. Ja o plywaniu,to on ze mama tez plywa,ja o drinkach,to on ze mama tez lubi. Dopytywalam o cos,to stwierdzil ze powinnam jego mame zapytac. Bylismy raz nad zalewem,to powiedzial ze za tydzien znow przyjechalibysmy i wzialby tez ze soba mame. Nie mam nic przeciwko i dobrze to o nim swiadczy,ale temat mamy przewija sie calx czas. Na wakacjach tez byl z mama. Dziwi mnie jego zachowanie w domu,ze nawet nie probował do czegos doprowadzic. Chyba ze czekał az ja sie do niego zacznę przystawiac;)
A,w internecie na swoim profilu mial napisane ze chcialby kogos poznac do rozmow,a gdyby bylo cos wiecej to byloby milo.

Im więcej o nim i o jego zachowaniu piszesz, tym bardziej uważam, że to nie Ciebie szuka.

30

Zgadzam sie, ale ja luznej relacji tez nie szukam.

31

PannaMala - on albo nie Ciebie szuka, albo chce tylko koleżeństwa, albo po prostu taki jest . I NIC Z TYM NIE ZROBISZ. Rozejrzyj się za sympatycznym panem, z którym rozmowa nie będzie ciągnęła się jak po grudzie, a on nie bedzie wspominał swojej matki i  ( NIE)szukał seksu bez zabezpieczenia... Mi by było szkoda czasu, wolałabym ciekawą ksiązkę poczytać...

32

sosenek napisał/a:

albo go nie kręcisz i z tego ci widać traktuje cię jak koleżanke albo jest krypto-gejem.

Albo 40 letnim prawiczkiem który nigdy nie był w związku. 
Chociaż autorka też się przyznaje do braków w tym temacie.

33 Ostatnio edytowany przez cataga (2019-08-20 23:39:03)

Znerx, rozumiem, ale jak masz 20 lat i nigdy jescze nie byłeś w związku, to obejrzeniu wspolnie filmu wypraszasz nawet tylko kolezankę za drzwi, czy chcesz o filmie porozmawiać? Jak masz 20 lat to lubisz porozmawiać ze znajomymi o tym, co się zdarzyło, czy po 40 minutach uciekasz jak od pokrzywy? Ewidentnie, nieważne od wieku, pan panią nie jest zainteresowany...nawet jako znajomością. Może się umawia, bo już mu matka suszy głowę,że on wiecznie w domu siedzi, no to wyjdzie na tę godzinę z domu i matce powie że był na " randce". 

Poza tym, to słownictwo -  ''od razu zwrocił uwage na moje walory itp,''- jaki uprzejmy, zapewne w jego mniemaniu ten tekst to komplement. Zgroza. podziwiam dziewczynę,że tyle wytrzymała....

34 Ostatnio edytowany przez PannaMała (2019-08-21 05:54:32)

Byc moze cos w tym jest ze matka suszy mu glowe. Zdziwila mnie troche pewna sytuacja. Gdy podarowalam mu cos, na drugi dzien powiedzial mi, ze ktos ten prezent widzial i ze powiedzial mu ze fajna ma dziewczyne. Kiedys przynioslam do niego ciasto, było tego duzo, a ze oboje nie potrafilismy wszystkiego zjesc, powiedzial mi potem ze zaniosl je mamie i ze powiedzial jej ze ciasto bylo ode mnie. Jakby chcial pokazac ze z kims sie spotyka.
Ja mam bardziej wrazenie ze on ma taki styl bycia, ze spotyka sie w weekendy. Mowil mi ze z byla widywali sie w weekendy. Sam o sobie mowi ze jest samotnikiem i ze nie ma cisnienia na kobiety. Pytalam kiedys o jego marzenie zyciowe,to odpowiedzial ze wyjazd z kobieta do ulubionego kraju. On o stabilizacji raczej nie mysli. Chyba dobrze jest mu tak jak jest. Bardziej bym powiedziala ze moze jego byle relacje opieraly sie na luznej stopie. Tak jakby w powaznym zwiazku nigdy nie byl.

35

no, po prostu ne dąży do powaznych relacji, bo mu tak dobrze.  A mamie " pokazuje" że robi coś w kierunku usamodzielnienia się, zresztą- mydli jej i Tobie głowę

36

Co innego gadal,a co innego wychodzi. Wyslowił sie raz ze byl z kims i z jego problemamy nic by z tego nie bylo. Moze naprawde ma jakies problemy ze soba. Jesli dazylby do stworzenia zwiazku, to inczej by to wszystko wygladalo.

37

Spotykacie się dopiero dwa miesiące, a ty juz oceniasz go jako dziwolags i maminsynka. Pewnie, że on nie do końca zachowuje się typowo, ale może taki właśnie jest, że potrzebuję więcej czasu na to, by otworzyć się na znajomość z nową kobieta?
Jeśli podoba Ci się ten facet, to poczekaj jeszcze chwilę, bo nie pali się przecież. Nie patrz na to, co opowiadają ci koleżanki o zachowaniach różnych facetów i nie baw się w psychiatra, który diszukuje się u tego faceta zaburzeń.
To dopiero dwa miesiące.
A jeśli nie potrafisz kogoś zrozumieć, to zawsze staraj się spojrzeć na siebie oczami tej drugiej osoby i może w ten sposób czyjeś zachowania będą dla ciebie bardziej zrozumiałe.
Jeśli on nie nadaje się do związku z tobą, to w końcu to wyjdzie, jednak jak na razie, to robisz chyba burze w szklance wody.
Czas pokaże czy to dziwolag, czy samotnik trzymający się kurczowo maminej spódnicy, czy całkiem fajny facet przy bliższym poznaniu.

38 Ostatnio edytowany przez PannaMała (2019-08-22 09:01:50)

Najgorsze jest to, ze od niego niczego sie nie dowiem, bo on nie chce rozmawiac. Po spotkaniu, dopytuje o nastepne, ale tylko w weekend. Od weekendu do weekendu. W tygodniu to tylko jak ja o to zapytam i to na krotko. Pracuje normalnie do 16, nie ma nie wiadomo jakich obowiazkow. Poza tym, kiedys wspomnial o znajomosc bez zobowiazan z kims. Moze tego wlasnie oczekuje. Jak powiedzialam, ze w wakacje nie bedzie mnie na miejscu, to powiedzial, ze przeciez w weekendy moge przyjechac. Po kazdym spotkaniu, zawsze pierwszy sie odzywa. Widzimy sie godzine, potem mowi ze juz wracamy i zawsze po niedlugim czasie juz pisze. Zauwazylam tez, ze jak gdzies jestesmy, to jakos nigdy nie chce mu sie pic, ani jesc.
Najbardziej dziwi mnie ta sytuacja w domu, bylam u niego wieczorem. Doszlo do zblizenia, chcial tego, zainicjowal to, a jak powiedzialam, ze bedzie mnie mial obok cala noc, to odpowiedzial, ze on tak czesto niemoze. Jednak wiedział, ze do seksu nie dojdzie, bo bylam niedysponowana. W nocy nawet mnie nie dotknal, nie przytulil, nic. Rano, gdy ja go dotknelam, uciekl pod pretekstem z lozka. Bylam w szoku. Nie wiem, moze liczyl ze dojdzie do seksu, a gdy sie okazalo ze nie, to nie mial zamiaru tulic sie ani nic z tych rzeczy. Od samego poczatku mowil, ze jest samotnikiem i widzialam ze jest milczkiem. Od niego nie dowiem sie nic, pomimo ze pytam.

39 Ostatnio edytowany przez enya (2019-08-22 10:49:11)

On jest psychiczny i prowadzi jakąś chorą grę. Zależy mu na Tobie ale w jakiś chory sposób. To nie jest tak, że on szuka luźnej znajomości bo wtedy od razu by z Tobą sypiał, a po wszystkich się urywał. Może on bierze jakieś leki psychotropowe i to osłabia jego libido lub wie, że nie sprosta zadaniu...? Jak dla mnie z nim jest coś nie tak... Może on leczy się psychiatrycznie?

Ja rozumiem, że ktoś może być ostrożny ale powinien szczerze o tym rozmawiać. Powinien rozmawiać o tym, z czego wynika jego ostrożność. Powinien jednak okazywać zadowolenie ze spędzonego z Tobą czasu. A on jest jak "robot". Myślę, że to są bardzo świadome zagrywki z tym, że spotkanie nie tra dłużej niż godzinę, że nie zainteresował się prezentem, który mu dałaś. To, że nie chce z Tobą chodzić w miejsca publiczne, kawiarnia, pub może świadczyć, że on jest antyspołeczny (obawia się ludzi, nienawidzi ludzi), stąd też może wynikać to jego nieprzyjemne zachowanie wobec kogoś tam obcego jak razem gdzieś szliście.

To nie jest prawdą, że on nie jest Tobą zainteresowany. Myślę, że jest zainteresowany. Tylko on taki po prostu jest. Ma chyba poważny problem ze sobą. Może ostrożność wynika z tego, że gdybyś od razu dowiedziała się całej prawdy o nim, to byś sama chętnie od niego uciekła.

ulle nie masz racji - takie rzeczy widać od początku. Jeśli autorka czuje się w tej sytuacji zdezorientowana, nie wie o co chodzi tzn., że ma powód by tak się czuć, bo tu stanowczo "coś jest nie hallo"

Spróbuj się dokładnie dowiedzieć czym on się zajmuje, co on robi jak się z Tobą nie spotyka? Czy oby na pewno pracuje?

40

A jeszcze jedno... Chce seksu bez zabezpieczenia? Dlaczego? Chce Ci dziecko zrobić? Chce mieć z Tobą dziecko, chociaż jest niezdolny stworzyć normalny związek? Czy liczy na to, że jak Ci zrobi dziecko to od niego nie uciekniesz?

41 Ostatnio edytowany przez PannaMała (2019-08-22 11:17:28)

Wyraznie kilka razy powtarzal, ze nie ma cisnienia na kobiety, wiec chyba nie chodzi o to zeby zatrzymac na ciaze. Ze swoja byla byl kilka lat i niby nie ma dzieci, bo ona nie chciala, a teraz chce bo ja bym kiedys chciala? Taki zmienny, dostosuje sie do kazdej? On chyba po prostu nie mysli o konsenwencjach seksu bez zabezpieczenia. Chyba ze jest bezplodny, kto wie. Jak zrozumiec to zachowanie, wieczorem doszlo do zblizenia, po jakims czasie polozylismy sie spac, bez slowa, bez dotyku, nic. Rano, gdy ja go dotknelam, chwile bez ruchu lezal i wylecial z lozka jak oparzony, wymyslajac, ze cos tam musi zrobic. Pobiegl szybko sie ubrac. Jak mozna nie czuc checi rozmowy na temat filmu, wrazen czy cos. On byl zdziwiony ze chcialam cos komentowac w trakcie. On ze zdziwieniem do mnie, ze chyba nie przyszlam na film. Nie wiedzialam, ze umawiajac sie na kawe, trzeba niektorych informowac, ze bede tez chciala rozmawiac, oprocz popijania kawy. Raz sie wyslowil, ze byl z kims i wiedzial ze z jego problemami nic z tego nie wyjdzie. Mowil tez, ze kupil sobie kota, skoro nie ma nikogo. Dodam, ze jest to osoba malo wesola. Chyba nie slyszalam, zeby sie smial. Jest taki bez entuzjazmu, ogolnie. Nie wiem, moze naprawde ma jakies problemy. Niedawno zmienil prace i niedlugo znow bedzie ja zmienial.

42

Może ma Aspergera czy cos podobnego?

43

Oznajmilam ostatnio Panu, ze te godzinne spotkania to dla mnie jednak troche malo i ze jakies dziwne to wszystko. Mialam wrazenie jakby zaczal sie wycofywac. Wymyslil jakis powod,w koncu powiedzial, ze nie w glowie mu teraz zwiazek. Pol dnia nie odpowiadal na tel., chcialam pogadac oko w oko, jedak on tego unikal i nie odp na telefon. Po calym dniu, jakby nigdy nic, napisal, ze moglby sie teraz ze mna kochac i dodal, ze bez zabezpieczenia.

Posty [ 43 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024