Witam, Mam taki problem, a mianowicie, Dziewczyna bierze od paru dni nowe leki na stwardnienie bo lekarz jej zmienił ( w ulotce podane jest ze mogą po nic występować zaczerwienienia, bóle brzucha, mdłości, skurcze żołądka itd) a wraz z dziewczyną uprawialiśmy tak zwany stosunek przerywany i teraz pytanie, czy jest możliwość aby była wpadka przy czym dziewczyna bierze cały czas tabletki antykoncepcyjne noraya ( nie pominęła ani jednej). Pytam ponieważ po kilku godzinach zaczął ją mocno brzuch boleć i źle sie czuła . Proszę o odpowiedź
Witam, Mam taki problem, a mianowicie, Dziewczyna bierze od paru dni nowe leki na stwardnienie bo lekarz jej zmienił ( w ulotce podane jest ze mogą po nic występować zaczerwienienia, bóle brzucha, mdłości, skurcze żołądka itd) a wraz z dziewczyną uprawialiśmy tak zwany stosunek przerywany i teraz pytanie, czy jest możliwość aby była wpadka przy czym dziewczyna bierze cały czas tabletki antykoncepcyjne noraya ( nie pominęła ani jednej). Pytam ponieważ po kilku godzinach zaczął ją mocno brzuch boleć i źle sie czuła . Proszę o odpowiedź
Kilka godzin po stosunku i tak nie miałaby żadnych objawów ciąży. Biologia się kłania.
Jeżeli jej lekarze są poinformowani o pozostałych lekach i dziewczyna bierze leki, które się wzajemnie nie wykluczają, nie powinno być problemów.
Czyli nie ma żadnych szans na nic wiecej niz przyjemnosc ze stosunku?
Bierze pigułki, nie wymiotowała ani nie miała biegunki, stosunek był przerywany - ciąża moim zdaniem niemożliwa, prędzej Ty byś zszedł, niż ona.
tutaj masz racje.. zejde ale na zawał i osiwieje
6 2019-08-13 07:23:38 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-08-13 07:23:52)
tutaj masz racje.. zejde ale na zawał i osiwieje
Miało być "zaszedł".
Nie jesteś gotowy na ponoszenie konsekwencji wynikających z uprawiania seksu, to może po prostu szklanka wody zamiast...
A jeszcze jedno pytanie, skąd i co to może być taki
biały śluz podczas stosunku ? Dodam ze prezerwatywa nie pękła ani nic i śluz był jakby z partnerki? Może to być spowodowane podnieceniem podczas stosunku?
A jeszcze jedno pytanie, skąd i co to może być taki
biały śluz podczas stosunku ? Dodam ze prezerwatywa nie pękła ani nic i śluz był jakby z partnerki? Może to być spowodowane podnieceniem podczas stosunku?
Poczytaj w Internecie o cyklu kobiecym...
9 2019-08-19 13:09:01 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-08-19 15:04:53)
Biorąc tabletki anty trzeba zawsze lekarzowi powiedzieć, że przyjmuje się inne lekarstwa zwłaszcza przy chorobach przewlekłych, ale jeśli zawsze w odpowiedni sposób przyjmowała hormony to nie powinno być żadnego ryzyka, jeśli bardzo się cykacie to ja mam taki sposób, również biorę tabletki- sprawdzam sobie czy mam owulację (tabletki powinny ja blokować) robię to testerem ze śliny spam, i wiem co i jak i się nie stresuje.