EX, chce cos wiecej ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » EX, chce cos wiecej ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Likeblack (2019-08-09 08:29:09)

Temat: EX, chce cos wiecej ?

Hej. Jestem za granica a moj byly (rozstalismy sie 7 lat temu i byl to zwiazek dzieciecy poniewaz ja mialam 15 a on 16 lat). W czerwcu podczas moich wakacji w Polsce spotkalismy sie przypadkowo ja bylam z kolezankami a on z kolegami i po tym spotkaniu zaczelismy ze soba pisac.
Po kilku dniach spotkalismy sie na piwko i wtedy sie calowalismy. Rozmawialo nam sie bardzo przyjemnie, smialismy sie i nawet czasami wspominalismy stare czasy. Od tamtej pory piszemy ze soba codziennie i jest to pisanie calkiem normalne, ale zdarza sie ze momentami mocno flirtujemy. Z biegiem czasu ten flirt nie pojawia sie ani czesciej, ani rzadziej, po prostu czasem tak wychodzi.
Nie dlugo znowu lece do polski i wiem juz na pewno ze tez sie spotkamy, juz sie umowilismy.
Rozstalismy sie bardzo dawno i od tamtego czasu oboje mielismy inne zwiazki i w trakcie trwania tych zwiazkow nie mielismy kontaktu, ale oboje mowilismy o sobie dobrze, zadne z nas nie oczernialo drugiego po rozstaniu.
Oboje sie bardo lubimy i rozumiemy. Oczywiscie czasami sie na siebie wkurzamy ale raczej sie z tego smiejemy. On czasem specjalnie mi dokucza zebym sie na niego denerwowala. Gdyby nie to ze to moj byly uznalabym ze on mnie podrywa.
Wiem, ze pisze z inna dziewczyna, ktora jest w polsce i powiem szczerze ze mimo tego, ze wiem, ze na razie nie ma szans na zwiazek moj i jego bo oboje jestesmy zdania ze nie chcielibysmy zwiazku na odleglosc (o zwizku na odleglosc mowilismy ogolniekowo - nie typowo o nas) to poczulam sie zagrozona ze jest inna kobieta i to w dodatku w polsce z ktora on rowniez moze flirtowac.
Nie dawno powiedzialam ze niedlugo przyjezdzam do Polski to on zapytal czy juz na stale tak jakby sie ucieszyl, po czym kiedy powiedzialam ze tylko na urlop to on napisal ze gdybym juz na stale wrocila do Polski to on by sie cieszyl najbardziej ze wszystkich (oczywiscie to bylo w formie tak jakby zartu, ale mysle ze cos w tym jest)
Podczas ostatniego spotkania nie dalo sie nie zauwazyc ze jego wszyscy koledzy wiedzieli ze on przyjechal do mnie. Jeden kolega zadzwonil z pytaniem co robi a kiedy on odpowiedzial ze jest zajety to kolega zapytal czy jest u mnie (on chyba nie wie ze ja to slyszalam) i dostalam pozdrowienia od kolegi, dwoch innych kolegow specjalnie przyjechalo do nas aby go zapytac czy ma jak wrocic do domu a doskonale wiedzieli ze inny kolega po niego przyjedzie.

Jak myslicie, czy on sie tylko ze mna przyjazni czy moze ma cos wiecej na mysli ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez balin (2019-08-09 08:34:00)

Odp: EX, chce cos wiecej ?

Myślę, że oboje macie podobnie. smile

3 Ostatnio edytowany przez Likeblack (2019-08-09 08:47:54)

balin napisał/a:

Jestem tu tylko gościem. Ale proponuje, nie odpisywać na ten post. Dopóki Autorka, nie doprowadzi go do stanu jako takiego wyglądu. Ściana tekstu, przecinki w lesie, wielkie litery to samo. Akapitów zero. Polska z małej litery.

Hej smile Nie wiem czy zauwazyles gosciu, ale odpowiedziales kompletnie nie na temat - to bardzo nie uprzejme  twojej strony smile Nie bede sie tlumaczyc dlaczego moje post wygladal tak a nie inaczej bo nawet najmocniejsze powody nie bylyby dla ciebie usprawiedliwieniem. Tak to juz niestety jest z takimi ludzmi jak ty... niestety. Nie chce Ciebie oczywiscie urazic, ale po prostu od razu widze, ze jestes osoba jakich nie lubie swpotykac w swoim zyciu i kiedy takie poznam od razu eliminuje je ze swojego zycia, poniewaz nie sa warte, aby poswiecac im za duzo uwagi. Napisalam post na konkretny temat i chcial poczytac opinie innych co oni o tym sadza, wiec nie rozumiem twojej odpowiedzi, ktora ani troche nie jest zwiazana z trescia jaka chcialam wam wszystkim przekazac. Jak zauwazyles 'gosciu' nie zadalam tam pytania czy post jest dobrze napisany.

Specjalnie dla ciebie poprawilam post smile Swoja droga, spojrz na swoj komantarz i przemysl czy zdanie mozna zaczynac od spojnika smile Mozesz wiec smialo myslec ze dzieki tobie jedna osoba na tym swiecie wlasnie dzieki tobie zaczela pisac bardziej poprawnie w naszym ojczystym jezyku smile Ja dokrzalce sie w poprawnej pisowni a ty prosze pocwicz nad kultura osobista ;p Dziekuje za komentarz! Zycze ci milego dnia wink

PS. przepraszam, ze bez polskich znakow, ale nie potrafie ich wlaczyc poniewaz mam angielski komputer (nawet sie nie staram bo mi ani osobom z ktorymi pisze w zadnym stopniu to nie przeszkadza). Pozdrawiam serdecznie !

4 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2019-08-09 09:58:40)

Tak, można zdanie zacząć od spójnika. ALEŹ tak smile
A przed "czy" wypadałoby postawić przecinek smile
Przed "bo" też.
Urządzenia techniczne są jednak na tyle złośliwe, że chyba nie sposób błędów całkowicie uniknąć. Ja raczej umiem pisać, a też zaliczyłam niejeden  lapsus calami wink

5

Niezależnie, jak bardzo masz Autorko, zasady ortografii, gramatyki czy interpunkcji w poważaniu - Twoje posty musza być zrozumiałe i czytelne.
Dodatkowo nasz regulamin mocno na to wskazuje w punkcie nr 10.

Lepiej rozumiejąc co naprawdę Cię trapi i jakie masz problemy - łatwiej będzie udzielić Ci porad, czy wskazówek

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » EX, chce cos wiecej ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024