Jakbyście odebrały jego odpowiedz? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jakbyście odebrały jego odpowiedz?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez ikara25 (2019-08-05 16:27:28)

Temat: Jakbyście odebrały jego odpowiedz?

Kilka miesięcy temu urwał mi się totalnie kontakt z facetem, z którym się luźno przez krotki czas spotykałam. Głównie z jego winy, ale z mojej trochę tez bo gdy przestał się odzywać to ja tez tego nie zrobiłam. Mniejsza z tym. W każdym razie jakiś czas temu napisał do mnie jednego smsa, o niczym. Jakoś postanowiłam spróbować odnowić kontakt. Naprawić to co zepsulam również ja  choć może zbyt późno. On mieszka ode mnie 200 km i dziś mu napisałam ze przez chwilkę  będę w jego mieście i zapytałam czy ma ochotę się spotkać. Odpsial następująco „fajnie by było... niestety wróciłem w nocy z pracy, trochę odpoczywam i jadę ze znajomymi na tydzień na wakacje bo długo to planowaliśmy”. Odpisałam mu ze „okej, może jeszcze będzie jakaś okazja” i za chwile wysłałam jeszcze jednego smsa „pożyjemy zobaczymy, może coś wpadnie, miłego wypadu”. Odpsial ze dziękuje. Tyle. Co o tym myślicie? Czy wypada mi jeszcze raz spróbować? Bo za jakieś dwa tygodnie znowu tam będę. Może napisać mu wtedy „jestem jutro w Twoich okolicach”. I nic więcej, zobaczyć reakcje. Czy olać? Jak odebralibyście jego odpowiedz? Czy wypada mi jeszcze raz spróbować, ale tak luźno właśnie. Dać mu pole do popisu ?

W ogóle co uważacie o tej krótkiej wymianie wiadomości? Dobrze to rozegrałam? Nie chciałabym żeby pomyślał ze bardzo mi zależy ani wyjść na wariatkę. Próbować jeszcze raz? Smsem o treści ze „jestem w jego mieście” znowu i czekac na reakcje? Wysłać sucha wiadomość z informacja.  Nie oczekuje nie wiadomo czego. Jakoś chciałabym po prostu wybadać teren. Nie licze na coś poważnego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakbyście odebrały jego odpowiedz?

Proszę o jakieś porady

3

Napisz mu zwyczajnie, że będziesz za dwa tygodnie i czy możesz do niego zadzwonić, bo fajnie by było spotkać się na jakąś kawę.
Pamiętaj, że na złodzieju czapka gore, więc i tobie wydawać się może, że on pomyśli sobie Bóg wie co, gdy tymczasem on może twoja propozycje odebrać neutralnie albo ucieszyć się, że cię zobaczy. Jeśli cię oleje, to przecież korona z głowy ci nie spadnie, szczególnie że nie wyskoczysz z jakąś propozycja matrymonialna, tylko zwyczajnie chciałbyś spotkać się jak kumplem.
Nie stresuj się więc, tylko napisz którego dnia będziesz i czy możesz zdzwonic się z nim co do miejsca i godziny.
Odwagi dziewczyno, niczego złego albo ciebie ośmieszającego nie chcesz przecież zrobić.

4 Ostatnio edytowany przez ikara25 (2019-08-05 18:23:58)

ulle napisał/a:

Napisz mu zwyczajnie, że będziesz za dwa tygodnie i czy możesz do niego zadzwonić, bo fajnie by było spotkać się na jakąś kawę.
Pamiętaj, że na złodzieju czapka gore, więc i tobie wydawać się może, że on pomyśli sobie Bóg wie co, gdy tymczasem on może twoja propozycje odebrać neutralnie albo ucieszyć się, że cię zobaczy. Jeśli cię oleje, to przecież korona z głowy ci nie spadnie, szczególnie że nie wyskoczysz z jakąś propozycja matrymonialna, tylko zwyczajnie chciałbyś spotkać się jak kumplem.
Nie stresuj się więc, tylko napisz którego dnia będziesz i czy możesz zdzwonic się z nim co do miejsca i godziny.
Odwagi dziewczyno, niczego złego albo ciebie ośmieszającego nie chcesz przecież zrobić.

Z chęcią bym tak zrobiła tylko mam wrażenie, ze on nie chce ze mną kontaktu. Napisałam do niego z propozycja spotkania, grzecznie się wytłumaczył, ale innego terminu nie zaproponował. Choćby grzecznościowo. Boje się ze uzna mnie za nachalna .. dużo osób mówi mi, ze teraz jego kolej. Bo ja mu coś zasygnalizowałam. Jednak ja czuje trochę inaczej. Po prostu nie chce wyjść na jakaś zakochana, namolna małolatę , która błaga o kontakt. A z drugiej strony chce wiedzieć, ze zrobiłam co mogłam

5

Ponieważ uporczywie i z rozmysłem klonujesz wątki, i dodatkowo sama upominałam Cię w tej kwestii przynajmniej trzykrotnie - uznaję, że łamiesz regulamin forum z premedytacją:
https://www.netkobiety.pl/search.php?ac … _id=345602
Nagrodą za takie postępowanie jest pierwsze ostrzeżenie.
Moderator IsaBella77

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jakbyście odebrały jego odpowiedz?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024