Dziwnie się zachowuje,o co mu chodzi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwnie się zachowuje,o co mu chodzi?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Dziwnie się zachowuje,o co mu chodzi?

Rok pisze z facetem.Spotkalismy się parę razy,piszemy często.Gdy powiedziałam mu że mi się podoba to powiedział że nie wiec co o myśleć i da mi znać.On pisał do mnie zawsze z jakimś dystansem,wręcz pisał do mnie bezosobowo,gdy spytałam jaka jest tego przyczyna to powiedział że ma jakąś blokadę bo kiedyś miał duży problem.Wszystko zmieniło się parę dni temu.Gdy mnie zobaczył zaczął się popisywać.Jego kolega powiedzial ze wręcz dostał szoku jak mnie zobaczył.Stwierdziłam że napiszę do niego co słychać itp.Nastepnego dnia przyjechał z jakąś dziewczyną,ja ich widziałam i poczułam się okropnie.Odwrocilam głowę w drugą strone.On potem do mnie napisał co u mnie i że nawet pomachac mi się nie da.Ja powiedziałam że nie chciałam machać bo nie był sam,a on zaczął się tłumaczyć że to koleżanka że szkoły i w dodatku dziewczyna kolegi.Potem spytał co dziś robiłam itp.Nastepnego dnia napisałam ja,już dystans był większy,jak mu napisałam że może przed snem by troszeczkę o mnie pomyślał,to on odpisal można.Nie wiem o co chodzi,dlaczego raz pisze do mnie normalnie a raz chwyta taki dystans?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwnie się zachowuje,o co mu chodzi?

Byłaś już proszona o zaprzestanie dublowania wątków.
Nasz regulamin wyraźnie i zrozumiale mówi o tym, że w aspekcie jednego problemu / jednej relacji / jednego partnera, zakładamy jeden temat.
Uprzedzam, że następnym razem otrzymasz ostrzeżenie.
https://www.netkobiety.pl/t119072.html

https://www.netkobiety.pl/t119226.html
Moderator IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwnie się zachowuje,o co mu chodzi?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024