Powinnam zacząć nowy blister wczoraj, a nie mam tabletek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Powinnam zacząć nowy blister wczoraj, a nie mam tabletek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Powinnam zacząć nowy blister wczoraj, a nie mam tabletek

Witam.
Mam 16 lat, biorę tabletki antykoncepcyjne jednofazowe Daylette od kwietnia tego roku. Wczoraj powinnam zacząć nowy blister. Chcąc wziąć pierwsza tabletkę okazało się, ze nie mam opakowania. Byłam pewna, ze je mam. Wczoraj już nie wzięłam tabletki, dzisiaj tez nie wezmę i jutro także, bo recepta będzie do odebrania dopiero w piątek. Stad pytanie czy mogę zacząć nowy blister już od piątku, czy mam poczekać na kolejny okres? Bardzo boje się cokolwiek robić, są to hormony, wiec nie ma z nimi żartów.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powinnam zacząć nowy blister wczoraj, a nie mam tabletek
Dobra123 napisał/a:

Witam.
Mam 16 lat, biorę tabletki antykoncepcyjne jednofazowe Daylette od kwietnia tego roku. Wczoraj powinnam zacząć nowy blister. Chcąc wziąć pierwsza tabletkę okazało się, ze nie mam opakowania. Byłam pewna, ze je mam. Wczoraj już nie wzięłam tabletki, dzisiaj tez nie wezmę i jutro także, bo recepta będzie do odebrania dopiero w piątek. Stad pytanie czy mogę zacząć nowy blister już od piątku, czy mam poczekać na kolejny okres? Bardzo boje się cokolwiek robić, są to hormony, wiec nie ma z nimi żartów.

Forum jest dla pełnoletnich...

Pójdziesz po receptę to zapytaj ginekologa co zrobić, a na przyszłość uważaj na to, ile tabletek jeszcze masz.

3

Odp: Powinnam zacząć nowy blister wczoraj, a nie mam tabletek

Przykro mi, ale rejestracja na naszym forum możliwa jest wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Powinnam zacząć nowy blister wczoraj, a nie mam tabletek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024