Uczulenie na mirene - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Uczulenie na mirene

Witam...w czwartek 18 lipca mialam zakladana wkladke mirena...juz w sobote 20 lipca zauwazylam na ciele wysypke taka swedzaca...dzis jest 27 lipiec a mimo stosowania wapana i tabl na alergie wysypka nie schodzi...mam ja na calym ciele...dodatkowo w okolicach "wasika" mam jedna wielka czerwona plame jak po depilacji i na nosie krwinki popekane...czy ktoras z was miala uczulenie na mirene? Co w takiej sytuacji zrobic, przeczekac?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Uczulenie na mirene

Przeczekać? Oszalałaś? W te pędy do ginekologa i niech Ci to wyjmie.

3

AsiaAsik napisał/a:

Witam...w czwartek 18 lipca mialam zakladana wkladke mirena...juz w sobote 20 lipca zauwazylam na ciele wysypke taka swedzaca...dzis jest 27 lipiec a mimo stosowania wapana i tabl na alergie wysypka nie schodzi...mam ja na calym ciele...dodatkowo w okolicach "wasika" mam jedna wielka czerwona plame jak po depilacji i na nosie krwinki popekane...czy ktoras z was miala uczulenie na mirene? Co w takiej sytuacji zrobic, przeczekac?

Skontaktuj się z ginekologiem.

4 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-08-19 15:03:35)

Szybko udać się do lekarza, poza tym pomysleć nad inną metodą antykoncepcji bo istnieje wiele różnych metod niehormonalnych a skutecznych. Ja mogę polecić ci kapturek naszyjkowy spam, stosuje go i nie mam ani uczulenia ani paniki czy przypadkiem mogłam zajśc w ciążę, mam ja juz prawie rok i jeszcze mnie nie zawiodła.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024