Witam...w czwartek 18 lipca mialam zakladana wkladke mirena...juz w sobote 20 lipca zauwazylam na ciele wysypke taka swedzaca...dzis jest 27 lipiec a mimo stosowania wapana i tabl na alergie wysypka nie schodzi...mam ja na calym ciele...dodatkowo w okolicach "wasika" mam jedna wielka czerwona plame jak po depilacji i na nosie krwinki popekane...czy ktoras z was miala uczulenie na mirene? Co w takiej sytuacji zrobic, przeczekac?
Przeczekać? Oszalałaś? W te pędy do ginekologa i niech Ci to wyjmie.
Witam...w czwartek 18 lipca mialam zakladana wkladke mirena...juz w sobote 20 lipca zauwazylam na ciele wysypke taka swedzaca...dzis jest 27 lipiec a mimo stosowania wapana i tabl na alergie wysypka nie schodzi...mam ja na calym ciele...dodatkowo w okolicach "wasika" mam jedna wielka czerwona plame jak po depilacji i na nosie krwinki popekane...czy ktoras z was miala uczulenie na mirene? Co w takiej sytuacji zrobic, przeczekac?
Skontaktuj się z ginekologiem.
4 2019-08-19 13:25:20 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-08-19 15:03:35)
Szybko udać się do lekarza, poza tym pomysleć nad inną metodą antykoncepcji bo istnieje wiele różnych metod niehormonalnych a skutecznych. Ja mogę polecić ci kapturek naszyjkowy spam, stosuje go i nie mam ani uczulenia ani paniki czy przypadkiem mogłam zajśc w ciążę, mam ja juz prawie rok i jeszcze mnie nie zawiodła.