brak poczucia bezpieczeństwa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » brak poczucia bezpieczeństwa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: brak poczucia bezpieczeństwa

hej, chce poznać wasza zdanie, bo być może przesadzam..
co oznacza dla was poczucie bezpieczeństwa?

ostatnio zdałam sobie sprawę, że ze swoim partnerem, mimo ze jest dobrze, obydwoje mamy dobre prace, miło spędzamy czas itp. ale nie mamy żadnych planów na przyszłość, nie rozmawiamy o tym. Jesteśmy już po 30 roku życia. Czy uważacie, że to facet powinien dać nam pewność i w jaki sposób, że cokolwiek by się działo to możemy na niego liczyć. Ja od niego nie słyszę słów typu "zależy mi na Tobie, cokolwiek by się stało zawsze możesz na mnie liczyć", czasami mi tego brakuję. Stara się jak potrafi, jest do osoba dość skryta w sobie, ale i tak dostrzegam duży progres jeśli chodzi o jego zmianę na plus. Obserwując inne związki, gdzie widzę, że to facet jest tym prawdziwym samcem alfa, działa, planuje, zapewnie atrakcje typu wyjazdy, a u mnie tego nie ma. Zaczęłam się po prostu zastanawiać czy jemu zależy, czy jest w tym związku bo jest, ale gdyby go nie było, to będzie ok.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: brak poczucia bezpieczeństwa

Mi (jako czytelnikowi) bezpieczeństwo i radość, dają wielkie litery na początku zdania. Wtedy nie czuję się zagubiony. Przecinki też mile widziane. smile
Co do rzeczy. Ja się nauczyłem, żeby za wiele od ludzi nie wymagać. Dzięki takiej postawie, bywam czas od czasu mile zaskoczony. No ale ja nie jestem kobietą.
Trzeba sobie zawsze zadać pytanie. Ile ja wkładam w daną relację i ile dostaję. Podobno ma być po równo. smile

3

Odp: brak poczucia bezpieczeństwa

Jeden związek = jeden wątek.
Kontynuuj dyskusję w swoim poprzednim temacie: https://www.netkobiety.pl/t118284.html
Zapoznaj się również ponownie z regulaminem forum i stosuj się do naszych zasad, za co z góry dziękuję.
Moderator IsaBella77

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » brak poczucia bezpieczeństwa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024