Konto na portalu i foch stulecia... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Konto na portalu i foch stulecia...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Konto na portalu i foch stulecia...

Dziewczyny, powiedzcie co o tym myślicie...
Poznałam chłopaka na portalu randkowym, od kiedy się spotykamy zaglądałam tam tylko po to żeby sprowadzić czy przypadkiem jego tam nie ma... Ostatnio zrobił mi aferę o to że zobaczył że jestem dostępna i że jestem wobec niego nieszczera. Przepraszałam, tlumaczylam dużo razy, że z nikim tam nie rozmawiałam i nikogo nie szukałam, ale strzelił focha z przytupem... Co byście zrobiły?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Konto na portalu i foch stulecia...

Przepraszam, ale to taka dziecinada.
Zmień piaskownicę tongue wink

3

Misiulka napisał/a:

Przepraszam, ale to taka dziecinada.
Zmień piaskownicę tongue wink

Tyle to i ja wiem, że dziecinada...

4

Radzę kolesia odpuścić bo wygląda na to że ma trudny charakter i problemy z zazdrością. Na razie małe ale później mogą okazać się większe.

5

Peter4x napisał/a:

Radzę kolesia odpuścić bo wygląda na to że ma trudny charakter i problemy z zazdrością. Na razie małe ale później mogą okazać się większe.

A ona lepsza? Oboje się sprawdzają. smile

6

Pytania kluczowe to jak długo się znacie (włącznie z pisaniem przed pierwszą randką), ile spotkań było i co się na nich działo, czy był jakiś kontakt fizyczny itp.
A skoro robił Ci pretensje o to i jeśli Ty też go sprawdzałaś, to wnioskuję, że chyba OBOJE już chcecie wyłączności, więc warto go było wtedy o to zagadnąć i to sobie ustalić.

7

Peter4x napisał/a:

A ona to lilia niewinna...
Zagląda na portal, bo mu nie ufa...
Serio?

Nauka na przyszłość: załóż lewe konto

A przy okazji, był aktywny? Logował się?

8

misiando napisał/a:
Peter4x napisał/a:

A ona to lilia niewinna...
Zagląda na portal, bo mu nie ufa...
Serio?

Nauka na przyszłość: załóż lewe konto

A przy okazji, był aktywny? Logował się?

No niby się zgadza, tylko że to facet zrobił z tego aferę nie ona. Mógł po prostu zapytać czy on jej nie wystarcza skoro widział ją zalogowaną na portalu randkowym.

9

przepraszam, ale skoro on zobaczył, że byłaś aktywna, to czy przypadkiem sam też tam nie wchodził...?

10

osoba113 napisał/a:

Poznałam chłopaka na portalu randkowym, od kiedy się spotykamy zaglądałam tam tylko po to żeby sprowadzić czy przypadkiem jego tam nie ma... Ostatnio zrobił mi aferę o to że zobaczył że jestem dostępna i że jestem wobec niego nieszczera. Przepraszałam, tlumaczylam dużo razy, że z nikim tam nie rozmawiałam i nikogo nie szukałam, ale strzelił focha z przytupem... Co byście zrobiły?

Nakręcił problem z czegoś, co wyraźnie sam również zrobił? Podwójne standardy i moralność Kalego się kłania.
Jeśli nie masz sobie nic do zarzucenia, to mu o tym powiedz, a potem krótko utnij temat, bo trudno czuć się winną za coś, czego się nie zrobiło, a tym bardziej kajać się czy przepraszać.

11

Hipokryzja to jedyne słowo jakie przychodzi mi do głowy analizując zachowanie partnera smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Konto na portalu i foch stulecia...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024