co oznacza konto zdezaktywowane na facebooku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » co oznacza konto zdezaktywowane na facebooku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: co oznacza konto zdezaktywowane na facebooku?

hej, wczoraj na moim koncie na facebooku nie mogłam odnalesc, byłego chłopaka. okazało sie ze ma nieaktywne konto? tzn oznacza to ze mnie usunal ze znajomych? czy w ogole usunal konto? oznacza to ze nie tylko ja go nie widze ale i wszyscy którzy mieli go w znajomych ? chciałabym wiedziec czy tylko ja go nie widze czy inni tez

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co oznacza konto zdezaktywowane na facebooku?
izabelaa25 napisał/a:

hej, wczoraj na moim koncie na facebooku nie mogłam odnalesc, byłego chłopaka. okazało sie ze ma nieaktywne konto? tzn oznacza to ze mnie usunal ze znajomych? czy w ogole usunal konto? oznacza to ze nie tylko ja go nie widze ale i wszyscy którzy mieli go w znajomych ? chciałabym wiedziec czy tylko ja go nie widze czy inni tez

To oznacza że czasowo jego konto jest zawieszone. W chwili zawieszenia konta , wszystko pozostaje na koncie tak jak było. Profil tylko na fb pozostaje niewidoczny. Niewidoczny jest dla wszystkich.

Nie jestem doskonały, ciągle się uczę.

3

Jak i również może oznaczać ze Cię zablokował .Wtedy na bank już Ci się jego profil nie wyświetli choćby na głowie stawała

4

aha rozumiem, moja kolezanka tez ma go w znajomych i podobnie jak ja go nie widzi ... czyli oznacza to ze nie usuna na stałe? bo ja ogolnie tak na procedurach facebooka sie nie znam, pewnie gdybym chciała usunac konto, miałabym z tym problem. ale po co jest taka opcja zawieszenie konta tymczasowo??

5 Ostatnio edytowany przez kapsel74 (2015-11-07 11:03:14)

Zawieszenie konta jest dla tych co się wahają. Dla zdecydowanych jest opcja usunięcia konta. Jeśli koleżanka go nie widzi, to faktycznie może mieć konto zawieszone. Zawieszenie konta , jest chyba na max 28 dni.

Nie jestem doskonały, ciągle się uczę.

6 Ostatnio edytowany przez Olinka (2015-11-07 17:47:50)

poza tym dalej mam go w znajomych, gdyby mnie usuna to raczej bym go nie miała , jedynie ma niewidoczny profil

rozumiem, i pewnie po tych dniach 28 konto zostaje usuniete?  aktywowac konto mozna w kazdej chwili?

Nie pisz, proszę, postów jeden pod drugim - jest to sprzeczne z Regulaminem Forum. Jeśli chcesz coś dopisać, użyj funkcji "edytuj".
Z góry dziękuję i pozdrawiam, Olinka

7

Aktywować konto można w każdej chwili. Po 28 dniach nie zostanie usunięte, tylko zacznie być aktywne, chyba, że chłopak przedłuży zawieszenie.

Czasem ratują nas prawdziwe drobiazgi : zmiana pogody, gest dziecka, filiżanka doskonałej kawy.
Jonathan Carroll "Dziecko na niebie".

8

aaaa rozumiem, czyli jesli znow bedzie miał aktywne konto dalej bede miec go w znajomych o ile mnie nie usunie.z góry dziekuje za odpowiedzi :-)

9

Jeśli mogę, to z czystej ciekawości zapytam - dlaczego jest dla Ciebie tak ważne, aby mieć go w znajomych, mieć świadomość, że nie zostałaś z tego grona usunięta oraz, jak sądzę, móc go "podglądać"?
Zapewniam, że nie ma w tym cienia złośliwości, po prostu zastanowiła mnie ta kwestia. Zastanowiła mnie, bo - jak sama wspomniałaś - jest to już Twój były chłopak.

"Nie czyń samego siebie przedmiotem kompromisu, bo jesteś wszystkim, co masz." (Janis Joplin)
[olinkowy status to już historia, z niezależnych ode mnie przyczyn technicznych, właściwy zobaczysz dopiero w moim profilu wink]

10 Ostatnio edytowany przez izabelaa25 (2015-11-08 20:56:44)

w sumie sama nie wiem czemu, trudne pytanie. może chce wiedziec co sie dzieje u niego, choc tak do konca to niekoniecznie , sama nie wiem, moze to sentyment. ogolnie chciałam wiedziec te procedury facebooka z kontem, a ze tak wypadło na jego przykładzie. zreszta jesli mnie usunal, albo konto całkowicie to nie ma znaczenia juz.przyznam się nie mogę o nim zapomnieć, i może to głupie ale świadomość że miałam go na fejsie, nawet żeby się do mnie nie odzywał i tylko go widziałam dawał mi nadzieję. Wiem jestem desperatka, ale za bardzo przywiązuje się do ludzi a potem ciężko jest mi się z nimi rozstać. Teraz i tak się nie dowiem czy mnie zablokował Czy usuną konto. Trudno... Może to i głupie ale miałam nadzieję...złudną teraz o tym wiem, ale miałam... trudno

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » co oznacza konto zdezaktywowane na facebooku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021