Witam. Z góry przepraszam, że jako młody facet piszę na forum dla kobiet, lecz muszę się Was poradzić.
Mam 22 lata jestem młodym ojcem. Razem z dziewczyną (matką mojego synka) byliśmy razem niecałe 4 lata. Przez moje problemy dziewczyna poczuła się samotna ponieważ za wszelką cenę chciałem uporać się z tymi problemami sam. Czy jest jakiś sposób aby dziewczyna którą kocham dała mi szansę?
Co mogę zrobić, co napisać. Od kilku dni nic do mnie nie piszę nawet gdy zapytam się o naszego synka. Mieszkaliśmy razem przez 3 lata a nasz synek ma teraz 2 latka. Bardzo mi zależy na tym aby odbudować naszą rodzinkę i wspólnie wychowywać naszego synka.
Dodam że zerwała niecałe 2 miesiące temu i jakiś chłopak który mieszka za granicą namieszał jej w głowie. Dziewczyny/Kobiety pomóżcie proszę
Co mogę zrobić, co napisać.
Nic.
W momencie gdy pojawia się trzeci gracz w stawce, jest już po zawodach.
3 2019-07-04 10:05:17 Ostatnio edytowany przez WariacikPG (2019-07-04 10:05:34)
Pojawił się ponieważ chcę się zabawić, dowiedziałem się o nim bardzo wielu rzeczy, a nie powiem jej tego ponieważ nie uwierzy.
Pojawił się ponieważ chcę się zabawić, dowiedziałem się o nim bardzo wielu rzeczy, a nie powiem jej tego ponieważ nie uwierzy.
A może ona też chce się zabawić? Jej sprawa, nic nie możesz zrobić.
Witam. Z góry przepraszam, że jako młody facet piszę na forum dla kobiet, lecz muszę się Was poradzić.
Mam 22 lata jestem młodym ojcem. Razem z dziewczyną (matką mojego synka) byliśmy razem niecałe 4 lata. Przez moje problemy dziewczyna poczuła się samotna ponieważ za wszelką cenę chciałem uporać się z tymi problemami sam. Czy jest jakiś sposób aby dziewczyna którą kocham dała mi szansę?
Co mogę zrobić, co napisać. Od kilku dni nic do mnie nie piszę nawet gdy zapytam się o naszego synka. Mieszkaliśmy razem przez 3 lata a nasz synek ma teraz 2 latka. Bardzo mi zależy na tym aby odbudować naszą rodzinkę i wspólnie wychowywać naszego synka.
Dodam że zerwała niecałe 2 miesiące temu i jakiś chłopak który mieszka za granicą namieszał jej w głowie. Dziewczyny/Kobiety pomóżcie proszę
Może to nie chłopak jakiś namieszał jej w głowie tylko ty ze swoimi problemami. W końcu to z tobą związała się kilka lat temu, a nie z innym chłopakiem. No to dobrze, że zerwała odseparowując się od ciebie i twoich problemów. Na pokazanie jak bardzo ci zależy miałeś kilka lat, więc dalsze oczekiwanie od kogoś wyrozumiałości raczej nie ma sensu i świadczy o tym, że jesteś zachłannym człowiekiem.
Jeśli idzie o dziecko, to jednak kontakt powinieneś z nim mieć, ale to wszytko, co ona powinna ci zapewnić, o ile twoje problemu nie wyrządzały mu wcześniej krzywdy.
Jak kobita nie chce i nawet nie odbiera, to znaczy, ze ma cię naprawdę mocno dość.
Może to nie chłopak jakiś namieszał jej w głowie tylko ty ze swoimi problemami.
Słuszna uwaga. Ja bym chciała wiedzieć, co to były za "problemy". Bo może dziewczyna najzwyczajniej ma powody, że nie chce Cię już oglądać.