Czy zadzwonić po pół roku ciszy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy zadzwonić po pół roku ciszy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Czy zadzwonić po pół roku ciszy?

Cześć! Zakładam nowy temat bo poprzednie są już mocno nie ma czasie.

W ubiegłym roku przez kilka tygodni spotykałam się z jednym facetem. Nie było to nic na poważnie, ale jednak spaliśmy ze sobą, dużo gadaliśmy, spotykaliśmy się itd. Nagle kontakt się urwał. Bez powodu. W sumie bardziej z jego inicjatywy. Kiedyś po dłuższym czasie napisałam smsa, ze mi przykro ze nie odpisał na moja wiadomość i zamilknal bez słowa. Nie odpisał. Ostatnio po pół roku milczenia zaczepił mnie w komentarzu na fb, kilka dni później napisał smsa, ze spotkał mojego ulubionego aktora. Odpisałam mu na to neutralnie, ale on już nie odpowiedział. Teraz będę w jego mieście i zastanawiam się czy po takim czasie, wypada mi do niego zadzwonić i powiedzieć ze jestem w jego okolicach i czy ma ochotę na Kawę? Co uważacie ? Chciałabym się z nim spotkać, pogadać. Nie oczekuje nie wiaodmo czego. Jakoś przypomniał mi o sobie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy zadzwonić po pół roku ciszy?

Dzwoń, co masz do stracenia? W najgorszym wypadku nie będzie chciał się spotkać - efekt taki sam jakbyś nie zadzwoniła. Być może będzie chciał się spotkać wtedy efekt będzie lepszy niż jakbyś nie zadzwoniła.

3

ikara25 napisał/a:

Cześć! Zakładam nowy temat bo poprzednie są już mocno nie ma czasie.

W ubiegłym roku przez kilka tygodni spotykałam się z jednym facetem. Nie było to nic na poważnie, ale jednak spaliśmy ze sobą, dużo gadaliśmy, spotykaliśmy się itd. Nagle kontakt się urwał. Bez powodu. W sumie bardziej z jego inicjatywy. Kiedyś po dłuższym czasie napisałam smsa, ze mi przykro ze nie odpisał na moja wiadomość i zamilknal bez słowa. Nie odpisał. Ostatnio po pół roku milczenia zaczepił mnie w komentarzu na fb, kilka dni później napisał smsa, ze spotkał mojego ulubionego aktora. Odpisałam mu na to neutralnie, ale on już nie odpowiedział. Teraz będę w jego mieście i zastanawiam się czy po takim czasie, wypada mi do niego zadzwonić i powiedzieć ze jestem w jego okolicach i czy ma ochotę na Kawę? Co uważacie ? Chciałabym się z nim spotkać, pogadać. Nie oczekuje nie wiaodmo czego. Jakoś przypomniał mi o sobie.

A nie szkoda ci czasu na odgrzewanie starych klusek. Związku z tego nie będzie, może bzyknie cię kilka razy i poczujesz się o wiele gorzej niż teraz. No ale to twoja decyzja.

4

Jeśli to tylko ma być koleżeńska kawa - a nie akt desperacji z tęsknoty - to jak najbardziej. Nie wiem dlaczego masz opory.
Znajomość umarła śmiercią naturalną i tyle. Nie ma powodu żeby nie spotkać się,   pogadać. Wrzuć na luz , daj mu znać że bedziesz w jego mieście i czy chce się spotkać. Zechce to fajnie, nie,  to nie. Nie doszukuj się problemów tam gdzie ich nie ma.

5

Nie bardzo rozumiem po co chcesz kontynuować tą relację. Facet Cię zlał, pokazał w ten sposób, że szacunkiem Cię nie darzy.

6

Pewnie, że zadzwoń. Przecież nie masz nic do stracenia. Tylko za bardzo się nie nastawiaj na więcej niż koleżeńską relację.

7

Taką desperacją mi zalatuje tutaj, typ Cię olał, a Ty chcesz się jeszcze z nim spotykać. Według mnie nie ma sensu, chyba że liczysz na powrót do fwb.

8

Jak chcesz się z nim przespać to pisz, jest szansa że ma ochotę i nie ma nikogo lepszego od Ciebie smile

9

A może nie chce się przespać, tylko pogadać? Po prostu?

10

Nie chce się z nim przespać bo wiem jakbym cierpiała. Chciałbym z nim pogadać. Może coś wyjaśnić. Boje się jedynie kolejnego odrzucenia, olania, ze nie odbierze albo odmówi lub uzna mnie za idiotkę . Pomyśli ze tak ni zawrócił w głowie i dowartościuje swoje ego

11

Zgodnie z 4 punktem regulaminu naszego forum wszystko, co dotyczy jednej relacji/jednego związku umieszczamy w jednym wątku. Z treści Twojego pierwszego posta wnioskuję, że temat dotyczy tego samego mężczyzny, któremu swoją uwagę poświęciłaś także tutaj https://www.netkobiety.pl/t115873.html, dlatego ten wątek zamykam, a Ciebie proszę o powrót do poprzedniego oraz zapoznanie się a naszymi zasadami i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy zadzwonić po pół roku ciszy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024