Pytanie odnośnie dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pytanie odnośnie dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Pytanie odnośnie dziewczyny

Witam,
Jestem młodym chłopakiem(18 lat) i poznałem świetną dziewczynę, w której chyba się zakochałem. Spotykamy się już od dłuższego czasu i jest cudowne.
Mam jednak pewien problem...
Mianowicie jestem osobą bardzo staroświecką, zostałem wychowany w katolickiej rodzinie itd.
Moja dziewczyna chciałaby zacząć uprawiać ze mną seks. Tylko mam opory, bo bardzo zależy mi żeby zrobić to z właściwą osobą, koniecznie dziewicą- nie oceniajcie mnie, tak sobie założyłem.
Powiedziałem o tym swojej dziewczynie ona powiedziała mi, że dziewicą jest. Teraz pewnie zastanawiacie się gdzie leży problem. Otóż powiedziała mi także, że ze swoimi dwoma poprzednimi chłopakami uprawiała petting i seks oralny (jako strona bierna) stwierdziła, że jej się nie podobało i nie czerpała z tego przyjemności. Jak myślicie czy w takim wypadku jest dziewicą, czy nie? Mówiła też, że mentalnie uważa się za dziewice, ale ja mam wątpliwości, dlatego chciałbym żeby wypowiedziały się osoby mające doświadczenie w tej kwestii.
Dodatkowo zwierzyła mi się kiedyś, że calowala się z ponad 20 chłopakami. Nie powiem żeby mi się to spodobało. Ja przed nią nawet z nikim się nie całowałem... uważacie, że to puszczalstwo? Czy to dobrze rokuje na trwały związek?
Przepraszam za takie dziecinne pytania. Rozumiem, że każdy ma prawo do przeżywania doświadczeń seksualnych, ale dla mnie to bardzo ważne. Sam nie wiem dlaczego.
Proszę o poważne odpowiedzi i nie nabijanie się ze mnie.
Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pytanie odnośnie dziewczyny

Kpisz, czy o drogę pytasz?

Troll alert.

3

Odp: Pytanie odnośnie dziewczyny

Wystarczy już tego trollingu. Forum naprawdę nie potrzebuje codziennie nowego trolla z takim wątkiem.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pytanie odnośnie dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024