Bad boy stał się potulnym barankiem.. Nudzi mnie nasz seks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Bad boy stał się potulnym barankiem.. Nudzi mnie nasz seks

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Bad boy stał się potulnym barankiem.. Nudzi mnie nasz seks

Cześć, piszę bo już nie wiem jak sobie z tym problemem radzić.
Mojego obecnego faceta poznałam ponad 3 lata temu, a od 2,5 roku jesteśmy razem. Nie ukrywam że od zawsze miałam słabość do "złych chłopców" i takim też był mój luby na początku. Jestem młoda ale nie mam pstro w głowie, zwyczajnie podobało mi się że mój chłopak był typem bad boya który był "dobry tylko dla mnie". Wtedy wiecznie miałam na niego ochotę. Aktualnie stał się typowym misiem.. Wiecznie by się tulił, całował, prawił milion komplementów (co za dużo to niezdrowo i też już mu to tłumaczyłam) a w kwestii seksu.. szkoda gadać. Mam wrażenie że on ma na mnie chcicę 24/h i sam przyznał że tak jest bo do tego stopnia go pociągam. Z tym że to nie działa w drugą stronę. Jemu się przytyło i co prawda zachęciłam go do chodzenia na siłownie ale efektów brak.. Plus kończy stosunek po 5 minutach, czasami nawet szybciej. Dobija mnie to.. Brakuje mi "tego czegoś" co było kiedyś. Jestem osobą bardzo kreatywną, uwielbiam nowości w łóżku. Jeśli widzę że on ma na coś fazę to od razu podłapuję temat i przemycam go w sfery łóżkowe więc on to ma ze mną życie jak pączek w maśle, przykładowo spodoba mu się trend na sexy sprzątaczki to zawsze potrafię coś skombinować nawet z domowych rzeczy żeby jakoś się na tą sprzątaczkę zrobić. Albo mówi że jakaś postać z gry/serialu mu się podoba wizualnie - to ja potrafię ją odtworzyć bo uwielbiam przebieranki. Lubię go uszczęśliwiac w ten sposób ale jest mi trochę przykro bo jest multum postaci czy przebieranek które on też mógłby zainicjować ale on sądzi że w przebierankach to kobieta ma większe pole do popisu a facetowi nie wypada się przebierać. Ja dostaję motyli w brzuchu na samą myśl że on mógłby się przebrać za jakiegoś badassa z filmu/gry ale pozostaje to tylko w moich marzeniach.. Tak uwielbiałam kiedyś te jego małe, chytre uśmieszki, zagrywki, teksty prowadzące do chcicy a teraz.. nic z tego nie zostało. Co robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bad boy stał się potulnym barankiem.. Nudzi mnie nasz seks

Najwyraźniej Twój facet to seksualny typ Kubusia, a Ty potrzebujesz Tygryska smile Wpisz w google "Kubuś Puchatek a typy mężczyzn".

3

Ojej.. nie wiedzialam że istnieją takie porównania facetów do świata Kubusia Puchatka haha. Całkiem trafne z resztą. Pytanie tylko dlaczego mój luby najpierw byl takim właśnie tygryskiem a z czasem zmienił się w misia roll

4 Ostatnio edytowany przez Szkot (2019-06-21 13:58:01)

Może jak stałaś się zbyt dostępna to facet spasował... masz dużo własnej inicjatywy to nie chce mu się wysilać skoro w 5 minut i tak może sobie załatwić swoją potrzebę...

5

Kochasz go?

6

Cyngli napisał/a:

Kochasz go?

Tak i to bardzo, w pozostałych kwestiach związkowych bardzo się dogadujemy tylko ta sfera łóżkowa leży i kwiczy..

7

Szkot napisał/a:

Może jak stałaś się zbyt dostępna to facet spasował... masz dużo własnej inicjatywy to nie chce mu się wysilać skoro w 5 minut i tak może sobie załatwić swoją potrzebę...

Czyli sugerujesz że powinnam wykazywać mniej inicjatywy? Leżeć brzuchem do góry jak kłoda i czekać na rozwój sytuacji? lol

8

firedeer napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Kochasz go?

Tak i to bardzo, w pozostałych kwestiach związkowych bardzo się dogadujemy tylko ta sfera łóżkowa leży i kwiczy..

Pogadaj z nim. Szczerze. Ale unikaj sformułowań typu „Ty zawsze/Ty nigdy”, nie oskarżaj.
O seksie z facetami trzeba rozmawiać bardzo delikatnie, łatwo ich urazić i zablokować.

Możesz też przejąć inicjatywę i go zaskoczyć. Pokaż mu, czego chcesz/jak chcesz. To czasem jest lepsze od rozmowy ;-)

9 Ostatnio edytowany przez Szkot (2019-06-21 14:31:11)

firedeer napisał/a:
Szkot napisał/a:

Czyli sugerujesz że powinnam wykazywać mniej inicjatywy? Leżeć brzuchem do góry jak kłoda i czekać na rozwój sytuacji? lol

Myślę że takie problemy się rozwiązuje poprzez dialog a nie gierki smile

On miał na Ciebie ogromną ochotę na początku, kiedy to wszystko między Wami było nowe... a na dłuższą metę okazało się że Ty masz o wiele większe potrzeby i fantazje a on jest leniwy skoro nawet nie potrafi zadbać sam o siebie. A tak na marginesie na siłce to się za bardzo nie schudnie, trzeba zmienić dietę, najczęściej wystarczy odstawić alkohol i cukry proste - efekt widoczny po miesiącu, dwóch.

10

A ja tutaj też czuję trolla.

11

Autorko- po pierwsze w seksie powinno być coś prawdziwego- więc bez sensu by On udawał kogoś innego niż jest.
Możesz go oddać jakiejś co lubi Misia.. a wiele takich lubi i nie chce wiecznego tygryska ..
Przyszło mi też do głowy- ze mało seksu w seksie  macie, skoro tak na otoczce Ci zależy- może tu należałoby rozmawiać otwarcie by satysfakcja była obustronna..?
Wiem oczywiście, że wiele zaczyna się w głowie i tygrysek bardziej Cię kręci na ten moment- ale wiesz- ze niedzwiedż to najsilniejsze zwierzę?
rusz głową i nie tylko .. wink

12

Ela210 napisał/a:

Autorko- po pierwsze w seksie powinno być coś prawdziwego- więc bez sensu by On udawał kogoś innego niż jest.
Możesz go oddać jakiejś co lubi Misia.. a wiele takich lubi i nie chce wiecznego tygryska ..
Przyszło mi też do głowy- ze mało seksu w seksie  macie, skoro tak na otoczce Ci zależy- może tu należałoby rozmawiać otwarcie by satysfakcja była obustronna..?
Wiem oczywiście, że wiele zaczyna się w głowie i tygrysek bardziej Cię kręci na ten moment- ale wiesz- ze niedzwiedż to najsilniejsze zwierzę?
rusz głową i nie tylko .. wink

Mało seksu w seksie..? Waśnie za dużo. Popadliśmy w rutynę, ciągle ta sama pozycja, ciągle ta sama pora (wieczór), ten sam schemat zdarzeń. Nudzi mnie to i dlatego próbuję urozmaiceń i nie uważam żeby role play czy przebieranki to było udawanie 'kogoś kim się nie jest'. Jego jara jak ja się przebieram a on się raz przebrać dla mnie nie może?

13 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-06-21 21:16:02)

wiesz, można potrawę ratować mocniejszym pieprzem, ale może nie w tym rzecz?
On Cię naprawdę kręci w życiu tak jako mężczyzna? że Ci słabo jak obok przechodzi?
Jeśli nie, to może to nie ten?

14

Ela210 napisał/a:

wiesz, można potrawę ratować mocniejszym pieprzem, ale może nie w tym rzecz?

10/10 wink

15 Ostatnio edytowany przez relf (2019-06-23 23:05:07)

1. Czyżby związek oparty przede wszystkim na seksie?
2. Czyżby - chłop życia poza tobą nie widzi i daje ci wszystko, niech zgadnę, władzę w związku też?
3. Zaniedbał się i przytył, czyżby codzienne "piwkowanie", brak diety? Siłownia OK ale to nie wszystko.
4. Brak zainteresowania przyjemnością kobiety - "skończę szybko żeby mi było fajnie, rozładuję napięcie i idę spać".
5. Brak kreatywności z jego strony jeśli chodzi o przebieranki - lenistwo męskie.

Krótko mówiąc, z jego strony wkradła się rutyna. Jak z tego wyjść. Szczera rozmowa, dorośli ludzie spokojnie i szczerze rozmawiają. Wszystkie powyższe punkty do poprawki i przede wszystkim szczera odpowiedź dlaczego ze sobą jesteście. Tylko bez żadnych tam "bo ona jest fajna" itp.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Bad boy stał się potulnym barankiem.. Nudzi mnie nasz seks

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024