Od 1.5 roku jestem w związku z naprawdę cudownym chłopakiem, dobrze czuję się w jego towarzystwie, nasze rodziny się polubiły, dobrze dogadujemy się z naszymi znajomymi... Jest tylko jeden problem ja wiem że go nie kocham od 4 lat jestem po uszy zakochana w innym chłopaku, który ma mnie totalnie gdzieś... Nie wiem co mam zrobić jest mi strasznie głupio, że oszukuję mojego obecnego chłopaka że go kocham, wiem że zrobiłby on dla mnie wiele, ale nie potrafię zapomnieć o mojej prawdziwej miłości. Nie jestem zbyt ładna i nie wiem czy dalej angażować się w obecny związek skoro wiem że z tym chłopakiem którego kocham już nigdy nie będę. Nie chce być sama, chce założyć rodzinę, mieć dzieci, boję się że gdy zostawię mojego obecnego partnera nie znajdę już drugiej osoby którą pokocham i która będzie chciała ze mną być, a ten chłopak jest na prawdę świetny nie wiem co robić...
---------------
Samowolne usuwanie postów, zwłaszcza rozpoczynających wątek, stanowi wyraźne i rażące naruszenie obowiązujących na forum zasad, ale przede wszystkim jest wyrazem braku szacunku dla osób, które poświęcając swój czas i uwagę, wypowiedziały się w temacie. Z tego samego powodu treść posta została przywrócona.
Z pozdrowieniami, Olinka