Hejka Wrocław i Okolice! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hejka Wrocław i Okolice!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez karolajna9524 (2019-05-08 13:00:10)

Temat: Hejka Wrocław i Okolice!

Hej. Nie, nie jest to desperacja smile
Mam 24 lata i jestem z okolic Wrocławia! smile Jestem też mamą, i mam faceta smile
Szukam koleżanki, bo jak to w zyciu czasami bywa, kazdy idzie w swiat i swoja strone a inni zostają gdzies w tyle. Chciałabym mieć kogoś takiego na dobre i złe, do porozmawiania, wspolnego wyjscia, na kawe, piwo, spacer etc. Szukam szczerej osoby z która można na luzie pogadac i sie wyluzować jak człowiek a nie przejmować się wspolczesnym falszem innych ludzi. Tematy o facetach  mile widziane! Bo kto jak nie my,czasem musimy i o tym poplotkować big_smile
To jest calkiem prawdziwa i powazna propozycja zawarcia znajomosci ! takze jesli ktoś ma ochote się ponabijać lub mnie zjechac to nie trać czasu tylko wyjdz z tego wątku! big_smile
Pozdrawiam i czekam na odzew smile Z mila chęcią się z kimś poznam wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Hejka Wrocław i Okolice!

Jestem z  Wrocławia ale facet żonaty smile

3

Też jestem z Wrocławia! Niestety lekko w rozsypce, ale chętnie pogadam smile

4

Cześć, jestem  też z Wrocławia w tym samym wieku co ty big_smile jeśli masz ochotę na zapoznawczą kawę to zapraszam gdzieś do galerii albo na rynek chyba że wolisz tylko popisać e-maile albo na fb to spoczko big_smile Mam nadzieje że się odezwiesz. Pozdrawiam Justyna big_smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hejka Wrocław i Okolice!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024