Dziewczyny, blizej mi do trzydziestki niż dalej, a zaczęło mi odbijać jak nastolatce. Otóż mój kuzyn kiedyś wspomniał, że ma fajnego kolegę i czy chciałabym się z nim poznać, bo mieszka w tym mieście co ja. Wtedy byłam w związku i rzecz jasna nie byłam zainteresowana. Związek się rozpadł, a ja pomyślałam, że może warto było by się poznać z tym kolegą. Sama nie wiem czy chce to zrobić i co gorsza jak.. czy sama do niego napisać (on mnie w ogóle nie zna) czy kombinować przez kuzyna (ale raczej nie wprost). Pomóżcie Kochane.
1 2019-04-14 16:45:17 Ostatnio edytowany przez Agatka30 (2019-04-14 16:45:59)
Może zaproponuj kuzynowi po prostu wspólne wyjście z tym kolegą we trójkę na jakieś piwo czy coś takiego? Będziesz mogła zobaczyć czy Cię w ogóle interesuje, a będzie na luzie.
Chciałbym mieć takie problemy Wyskoczcie gdzieś razem w trójkę np. na te piwko, będzie na luzie. Tylko się nie nakręcaj bo może nie jest taki fajny
Co to znaczy być w związku a nie być zainteresowany? Też uważam napisz do niego.
5 2019-04-27 17:41:36 Ostatnio edytowany przez marakujka (2019-04-27 17:41:45)
Dziewczyny, blizej mi do trzydziestki niż dalej, a zaczęło mi odbijać jak nastolatce. Otóż mój kuzyn kiedyś wspomniał, że ma fajnego kolegę i czy chciałabym się z nim poznać, bo mieszka w tym mieście co ja. Wtedy byłam w związku i rzecz jasna nie byłam zainteresowana. Związek się rozpadł, a ja pomyślałam, że może warto było by się poznać z tym kolegą. Sama nie wiem czy chce to zrobić i co gorsza jak.. czy sama do niego napisać (on mnie w ogóle nie zna) czy kombinować przez kuzyna (ale raczej nie wprost). Pomóżcie Kochane.
Kombinuj prze kuzyna. Samej to za bardzo nie ma sensu pisać, nie znacie się w ogóle.