Witam. Od ok. dwóch lat jestem z moim chłopakiem, mieszkam z nim i mamy dziecko (proszę, nie komentujecie,że tak krótko się znamy i już jest dziecko). Wiele zawdzięczam mojemu chłopakowi, bo zabrał mnie z domu ogarniętego problemem alkoholowym. Na początku związku bardzo go kochałam, byłam zapatrzona jak w obrazek, nigdy nie sprawdzałam mu telefonu, bo mu ufałam. Jednak okazało się,że nie jest taki krystaliczny. Pisał z jakąś dziewczyną, miał zdjęcia w telefonie i nawet jedno w portfelu jakiś dziewczyn, w ciężkim momencie mojego życia, czyli ciąży zamiast wspierać to flirtował z dziewczyną w klubie i chciał się z nią spotkać a także utrzymywał kontakty ze swoją byłą i dzień w dzień z nią gadał przez telefon, oczywiście nic mi o tym nie mówiąc, bo wiedział że będę zła, ponieważ nie raz mówiłam,że chce aby zerwał kontakt. I zawsze jej bronił gdy źle o niej mówiłam. Ponoć się też spotykali. Do tego teksty typu,że są ładne dziewczyny, które ładnie wyglądają bez makijażu,że włosy to mi tylko na nogach rosną itp. Gdy mówię o swoich uczuciach to zawsze mi mówi,że przesadzam i szukam dziury w całym. Oglądanie się chamsko za innymi w mojej obecności... Kocham go, ale już nie tak jak na początku, bo nie mam do niego zaufania i codziennie zastanawiam się czy mnie już zdradził, zdradza czy za chwilę zdradzi. Zwłaszcza,że potrafi kłamać prosto w oczy, jak dzwoniła jego była i nie odebrał to skłamał,że to kolega i upierał się przy tym dopóki nie powiedziałam,że kolega z firmy zajmującej się telefonami sprawdził,że to numer jego ex. Nie wiem już co robić. Czy odejść czy starać się nie przejmować przeszłością i być z nim? Wiem,że nikt za mnie nie zdecyduje ale chciałabym poznać obiektywne opinie osób, które nie znają nas w realu. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Temat: Brak zaufania w związku
Zobacz podobne tematy :
Odp: Brak zaufania w związku
Tak bardzo Cię rozumiem. Powinnysmy odejść, każdy tak doradzi. Ktoś kto nie zmaga się z takim problemem nie wie, jak bardzo zabija to pewność siebie i paraliżuje działania. Ściskam Cię mocno.
Odp: Brak zaufania w związku
Z tym facetem nie ma przyszłości. Jeśli teraz tak robi to co bedzie potem?
Bedziesz tylko cierpieć rok za rokiem.