Ciąża? Pomocy, chce się wygadać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża? Pomocy, chce się wygadać

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez Kaja17 (2019-01-30 19:41:03)

Temat: Ciąża? Pomocy, chce się wygadać

Hej dziewczyny, jestem nowa, to mój pierwszy wątek, bardzo chcę się wygadać, bo zwiariuje. Jest tu ktos moze?

Dziewczyny, wiem, że nie wywróżycie, ale proszę, doradzcie, bo umieram ze strachu.... 31 grudnia miałam okres. Cykle mam zwykle tak  co 28-31 dni...
20 stycznia doszło do stosunku, tzn nie mozna tego nazwać stosunkiem, bo kiedy chłopak chciał "wejść" i zrobił to moze na centymetr od razu się opamiętałam.

Od tygodnia mam ból podbrzusza i piersi, ale od 2 dni piersi są strasznie wrażliwe. Nie mogę spać, jesc ciągle płaczę i myślę, czy nie jestem w ciąży. Dzisiaj jest 31 dzien cyklu a okresu nie ma, Dodatkowo od tygodnia mam okropną suchość w pochwie....

Zrobiłam wczoraj test, 30 dc, był negatywny....

Ostatnimi czasy miałam duzo stresu, ale boje sie, że 20 dc to była owulacja, a nawet to sekundowe wejscie,  mołgo przyczynić się do czegoś... czy ja przesadzam??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciąża? Pomocy, chce się wygadać

Nikogo ?

3

Nikt nie będzie dopraszał żebyś pisała o co chodzi...

4

Lady Loka napisał/a:

Nikt nie będzie dopraszał żebyś pisała o co chodzi...

Hej, przepraszam, nie wiem jeszcze jak forum funkcjonuje, Juz edytuje post i piszę. Zostan proszę

5

No wiec tak:
1. Test jest wiarygodny 14 dni po zaplodnieniu a nie 10.
2. Penis sam w sobie nie zapladnia... Musialaby byc sperma albo preejakulat. Przy czym i tak malo prawdopodobne skoro praktycznie nie wszedl w Ciebie.

Stresujesz sie i Ci sie spoznia okres. Zrob test w poniedzialek i czekaj na okres.

6

"Czy ja przesadzam? " myślę że owszem. Szanse na ciążę są w Twoim przypadku małe.

7

Lady Loka napisał/a:

No wiec tak:
1. Test jest wiarygodny 14 dni po zaplodnieniu a nie 10.
2. Penis sam w sobie nie zapladnia... Musialaby byc sperma albo preejakulat. Przy czym i tak malo prawdopodobne skoro praktycznie nie wszedl w Ciebie.

Stresujesz sie i Ci sie spoznia okres. Zrob test w poniedzialek i czekaj na okres.

Mógłbyc na nim preejakulat.. tego się boje... dzisiaj 31dc i test wyszedł negatywny, ale boję się, że za szybko zrobiony ;(

8

Moim zdaniem przesadzasz.
Idź do ginekologa po jakąś antykoncepcję i róbcie to z głową.

Nie każdy penis wydziela preejakulat, więc nie ma sensu panikować. 14 dni po stosunku zrób test, a najlepiej idź na pobranie krwi i będziesz miała 100% pewności.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża? Pomocy, chce się wygadać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024