Moze cos poradzicie. Spotykam sie z facetem 7 miesiecy. Jest starszy ode mnie o 27 lat. Dotykam go calego. Pieszcze oralnie ja jego TYLKO. Calujemy sie. Powiedzial ze on ze mna seksu uprawiac nie moze. Ma jakas blokade bo jego byla zona go zdradzala i ma awersje do seksu klasycznego. Byly trzy proby- podczas kazdej po ok minucie dwoch zszedl ze mnie. Nie naciskam. Nie rozmawiamy o tym. Pytalam sie czy problem jest we mnie(waze 120kg) ale powiedzial ze nie. Jest bardzo skryty i wycofany. 3 miesiace temu napisal mi ze mnie kocha ale nie chce wiecej pytan. Tak sobie mysle- przeciez widzi ze go pragne, czy jego to nie interesuje? Nie chce mnie nawet zaspokoic reka? Wibratorem? Zebym tez miala z tego przyjemnosc a nie tylko on? Czuje sie jak narzedzie do zaspokajania go. Ciagle wydaje mi sie taki „letni”, nie widze przejawu jakiegos glebszego uczucia. Moze jestem mloda i mam duze wymagania? Chcialabym by wzial mnie za reke, spojarzal mi w oczy i powiedzial ze jestem dla niego wazna. Ze mu zalezy na mnie. Ze mnie pragnie. Gdy ja mu mowilam cos takiego odpowiadal ze to mile i dzieki. Czekam. Ale czuje ze sie nie doczekam. Jeszcze dodam- dotyka mnie tylko od pasa w gore i tylko przez ubranie.
1 2019-01-18 15:41:56 Ostatnio edytowany przez Samiiii (2019-01-18 15:48:27)
On nic do Ciebie nie czuje. Nawet nie chce mu się ruszyć, żeby sprawić Ci odrobinę przyjemności.
Służysz tylko do zaspokajania go. Ale nic w zamian.
Zostaw wykorzystywacza - starucha.
Tematy na tym forum coraz dziwniejsze.......
Tematy na tym forum coraz dziwniejsze.......
E tam,to pewnie chwilowe:) Jest jakaś rozrywka
Dobrze to nazwałaś: spotykacie się, bo na pewno razem nie jesteście. Nie kręcisz go i nic na to nie poradzisz.
Fakt, bardzo dziwny ten temat...
Moze cos poradzicie.
Radzę zacząć dbać o zdrowie i przejść na dietę.
Samiiii napisał/a:Moze cos poradzicie.
Radzę zacząć dbać o zdrowie i przejść na dietę.
Autorce raczej nie o taką poradę chodziło. Gdyby miała z tym problem, temat byłby inny.
Ale co fakt, to fakt (już nawet nie ze względu na niego)
Zaspokoić ręką , w jakim sensie - pogłaskać ?
Zaspokoić ręką , w jakim sensie - pogłaskać ?
O masturbacji nie slyszales??