Zdrada? Czy jeszcze coś z tego będzie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada? Czy jeszcze coś z tego będzie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Ibaka (2019-01-17 19:13:47)

Temat: Zdrada? Czy jeszcze coś z tego będzie?

Okazało się że mój chłopak pisał prawie przez pierwszy rok naszego związku ze swoją fuck friend (sprzed tego związku). Flirtowal z nią, ona go kokietowala, pisał jak super wygląda na fb i umawiali się na spotkanie. Przysiegal że nigdy się nie spotkali. Nie wiem co mam myśleć, straciłam zaufanie, mimo że teraz jest najcudownienszym chłopakiem świata...

Czy coś z tego jeszcze będzie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada? Czy jeszcze coś z tego będzie?

Nie jestem taka pewna, czy oby na pewno się nie spotkali, się mniejsza o to.

Ufasz mu? Bo jeśli nie, to niewiele z tego będzie.
Ps. A tak z ciekawości: jak długo jesteście w związku i jak się dowiedziałaś o jego ciągłym kontakcie z przyjaciółką?

3

evalougo napisał/a:

Nie jestem taka pewna, czy oby na pewno się nie spotkali, się mniejsza o to.

Ufasz mu? Bo jeśli nie, to niewiele z tego będzie.
Ps. A tak z ciekawości: jak długo jesteście w związku i jak się dowiedziałaś o jego ciągłym kontakcie z przyjaciółką?

Dokładnie tak, jak napisała evalougo. Fundamentem każdego związku jest zaufanie, jeśli go nie ma.. to nie ma niczego. On to zaufanie zawiódł i to w czasie, gdy niby byliście bardzo blisko.. Możesz mu jeszcze kiedyś zaufać, zawierzyć, o nic nie podejrzewać i zupelnie mu się oddać gdy w twojej głowie będzie teatr tych jego kłamstw? Na to pytanie musisz sobie odpowiedzieć sama.

4

Jak juz nie pisze to bez znaczenia ze bylo

5

fateofangel napisał/a:

Jak juz nie pisze to bez znaczenia ze bylo

Poważnie? oszukiwana była przez rok - że tylko ona, możliwe że została zdradzona ale teraz MOŻE nie utrzymują kontaktu to już tamto jest nieważne? Łał czyli każdy może coś takiego zrobić - no ale skoro przestał to jest to nie istotne że to robił? Hehe dobre.

6

Ibaka napisał/a:

Okazało się że mój chłopak pisał prawie przez pierwszy rok naszego związku ze swoją fuck friend (sprzed tego związku). Flirtowal z nią, ona go kokietowala, pisał jak super wygląda na fb i umawiali się na spotkanie. Przysiegal że nigdy się nie spotkali. Nie wiem co mam myśleć, straciłam zaufanie, mimo że teraz jest najcudownienszym chłopakiem świata...

Czy coś z tego jeszcze będzie?

Stpoień wyrachowania, którym trzeba się odznaczać, żeby przez taki kawał czasu budować związek z jednej strony, a z drugiej w tajemnicy flirtować sobie na boku, raczej skutecznie zniechęciłyby mnie do kontynuowania relacji.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada? Czy jeszcze coś z tego będzie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024