Cześć, pomyślałem, że może komuś spodoba się prezent, który ostatnio zrobiłem bliskiej osobie pod choinkę. Polegał on mniej więcej na tym, że osoba obdarowana dostała aplikację, w której było przygotowanych kilka prezentów-niespodzianek. Nie były to typowe upominki, które zazwyczaj znajdujemy pod choinką, tylko prezenty od serca. Np. na odległość - zagrać w ulubioną grę z dawnych lat, czyli nucenie i odgadywanie piosenek przez telefon, niespodzianka - wydrukować wspólne zdjęcie, którego obdarowywana osoba nigdy nie widziała, śmieszne - zrobić sobie zdjęcie z głupią miną w miejscu publicznym albo przygotować się i opowiedzieć kilka żartów, przyjemne - wstać wcześniej i przygotować śniadanie do łóżka. Bliska mi osoba mogła otwierać co tydzień nowy prezent. W związku z tym, że zbliżają się walentynki można te niespodzianki zmienić, np. zrobić relaksujący masaż czy sesję zdjęciową w ulubionych wspólnych miejscach. To są tylko przykłady, ogranicza nas tylko wyobraźnia. Cześć, pomyślałem, że może komuś spodoba się prezent, który ostatnio zrobiłem bliskiej osobie pod choinkę. Polegał on mniej więcej na tym, że osoba obdarowana dostała aplikację, w której było przygotowanych kilka prezentów-niespodzianek. Nie były to typowe upominki, które zazwyczaj znajdujemy pod choinką, tylko prezenty od serca. Np. na odległość - zagrać w ulubioną grę z dawnych lat, czyli nucenie i odgadywanie piosenek przez telefon, niespodzianka - wydrukować wspólne zdjęcie, którego obdarowywana osoba nigdy nie widziała, śmieszne - zrobić sobie zdjęcie z głupią miną w miejscu publicznym albo przygotować się i opowiedzieć kilka żartów, przyjemne - wstać wcześniej i przygotować śniadanie do łóżka. Bliska mi osoba mogła otwierać co tydzień nowy prezent. W związku z tym, że zbliżają się walentynki można te niespodzianki zmienić, np. zrobić relaksujący masaż czy sesję zdjęciową w ulubionych wspólnych miejscach. To są tylko przykłady, ogranicza nas tylko wyobraźnia. Myślę, że warto przerobić taką aplikację na wersję walentynkową, ale potrzebuję Waszej pomocy w wyborze nazwy. Mam parę pomysłów: 1. "Mmmmm" - mam nadzieję, że taka jest reakcja co tydzień na każdy nowy prezent
1 2019-01-14 19:42:56 Ostatnio edytowany przez swietywalenty (2019-01-14 19:45:39)
Temat: Niecodzienny prezent walentynek
Zobacz podobne tematy :
Odp: Niecodzienny prezent walentynek
Nie zmieścił mi się post wyżej...