hej,jestem AŚKA ,pochodzę ze Śląska i mam magiczne 40 lat,chętnie nawiążę jakieś ciekawe znajomości,poznam dziewczyny w zbliżonym wieku lub starsze,w sumie co za różnica ile ktoś ma lat? najważniejsze żeby nadawać na podobnych falach,pozdrawiam was kobitki,piszcie, jeśli podobnie jak ja szukacie nowych znajomości,
1 2019-01-09 03:26:28 Ostatnio edytowany przez Joanna 2019 (2019-01-09 03:27:59)
2 2019-01-09 13:49:25 Ostatnio edytowany przez AnnetteS. (2019-01-09 13:49:49)
Hej, owocnych poszukiwań.
Hej . Czemu owocnych ? Kto szuka ten znajduje . Więc zawsze wszystko jest możliwe . Nie każdy musi nadawać na tych samych falach . Ale może znajdzie się osobą z takimi samimi zainteresowania mi czy można porozmawiać . Więc nic straconego i tu sąsiadują się przyjaźnie
witam.
tutaj każdy znajdzie coś dla siebie;-)
Hej . Czemu owocnych ?
Ponieważ "owocny" to synonim słowa "skuteczny"
jesli ktos szuka to znajdzie aby porozmawiac , aby wymienic sie zainteresowaniami zawsze cos połaczy do rozmowy
jestem tego samego zdania ;-)
3 lata temu ppznałam tu osóbke ze Śląska, dogadywałyśmy się a po 3 latach Ona zrezygnowała z kontaktu..
Hej
Trafiłam tu przypadkiem ale już widzę, że dobrze trafiłam jestem wprawdzie z Krakowa, ale cóż to znaczy w dobie tak rozwiniętego transportu
chciałabym poznać jakąś dziewczynę, dziewczyny, do wspólnych rozmów, wypadów weekendowych czy wakacyjnych....lubię podróżować, ale nie mam za bardzo z kim...mam 42 lata....jeszcze