szukam koleżanki,przyjaciólki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » szukam koleżanki,przyjaciólki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Joanna 2019 (2019-01-09 03:27:59)

Temat: szukam koleżanki,przyjaciólki

hej,jestem AŚKA ,pochodzę ze Śląska  i mam magiczne 40 lat,chętnie nawiążę jakieś ciekawe znajomości,poznam dziewczyny w zbliżonym wieku lub starsze,w sumie co za różnica ile ktoś ma lat? najważniejsze żeby nadawać na podobnych falach,pozdrawiam was kobitki,piszcie, jeśli podobnie jak ja szukacie nowych znajomości,

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez AnnetteS. (2019-01-09 13:49:49)

Odp: szukam koleżanki,przyjaciólki

Hej,  owocnych poszukiwań. smile

3

Hej . Czemu owocnych ? Kto szuka ten znajduje . Więc zawsze wszystko jest możliwe . Nie każdy musi nadawać na tych samych falach . Ale może znajdzie się osobą  z takimi samimi zainteresowania mi czy można porozmawiać . Więc nic straconego i tu sąsiadują się przyjaźnie

4

witam.
tutaj każdy znajdzie coś dla siebie;-)

5

elzbieta47 napisał/a:

Hej . Czemu owocnych ?

Ponieważ "owocny" to synonim słowa "skuteczny"

6

jesli ktos szuka to znajdzie aby porozmawiac , aby wymienic sie zainteresowaniami zawsze cos połaczy do rozmowy

7

jestem tego samego zdania ;-)

8

3 lata temu ppznałam tu osóbke ze Śląska, dogadywałyśmy się a po 3 latach Ona zrezygnowała z kontaktu..

9

Hej smile
Trafiłam tu przypadkiem ale już widzę, że dobrze trafiłam smile jestem wprawdzie z Krakowa, ale cóż to znaczy w dobie tak rozwiniętego transportu smile chciałabym poznać jakąś dziewczynę, dziewczyny, do wspólnych rozmów, wypadów weekendowych czy wakacyjnych....lubię podróżować, ale nie mam za bardzo z kim...mam 42 lata....jeszcze smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » szukam koleżanki,przyjaciólki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024