Tak jak w temacie. Poznałam chłopaka. Postanowiliśmy się spotkać i doszło do pocałunku. A tak dokładniej to nie jednego a wieeeelu. Całowaliśmy się przez kilka godzin. Bardzo go polubiłam i myślę że on mnie też. Teraz tylko pytanie co dalej? W końcu całowaliśmy się a to coś znaczy. On mi się podoba i chciałabym z nim być ale nie wiem jak. Co o tym sądzicie? Czy przy kolejnym spotkaniu powinnam poruszyć ten temat? I jeśli tak to w jaki sposób, bo nie potrafię powiedzieć prosto z mostu, że mi się podoba
To może seks?
A teraz następna dziewczyna.
W końcu całowaliśmy się a to coś znaczy.
To znaczy, że się całowaliście.
Jak mniemam, w ciągu tych kilku godzin całowania, nie za bardzo mieliście czas na rozmowę o planach na przyszłość ![]()
Niestety, ale mylisz się. Pocałunek nic nie znaczy.
Przecież prawie się nie znacie. A już składasz miłosne deklaracje.
Dalej , na razie skończ liceum, zdaj maturę i takie tam.
8 2019-01-07 18:16:18 Ostatnio edytowany przez tyafu (2019-01-07 18:16:27)
Spotkajcie sie znowu I calujcie kilka godzin, z czasem przyjdzie czas na rozmowy ![]()
A tam czas na rozmowy, następny seks w kolejce stoi ![]()
Naprawdę? ...
To może seks?
Ja tam stawiam na opryszczkę ![]()
Czy przy kolejnym spotkaniu powinnam poruszyć ten temat? I jeśli tak to w jaki sposób, bo nie potrafię powiedzieć prosto z mostu, że mi się podoba
Całujcie się dalej.
Mii765 napisał/a:Czy przy kolejnym spotkaniu powinnam poruszyć ten temat? I jeśli tak to w jaki sposób, bo nie potrafię powiedzieć prosto z mostu, że mi się podoba
Całujcie się dalej.
Jeszcze zajadów na tym mrozie dostaną oboje ![]()
Uuuu całowaliście się, pewnie chłop już date ślubu ustala xD
15 2019-01-09 19:59:44 Ostatnio edytowany przez marakujka (2019-01-09 20:00:03)
Jeszcze zajadów na tym mrozie dostaną oboje
Kupią sobie potem maść. ![]()