Próba odzyskania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Próba odzyskania

Jak spróbować odzyskać byłą wszystko źle zrobiłem od początku pisałem dzowniłem byłem z kwiatami zostawiałem raz przed drzwiami wysłałem życzenia w Wiglię ( nawet do jej siostry) myślałem że to co było miedzy mną a nią nie odbiję się na calej jej rodzinie bo po życzeniach opluła ona i jej siostra (usuneła mnie ze znajomych na Facebooku i nie odpisała nic) chciałbym ostatni raz spróbować żebym mogł sobie powiedzieć że zrobiłem wszystko co mogłem. Wiem że jak pisałem to ponoć miała wyrzuty sumienia co do mnie bo nadal się starałem. Teraz mam bloka na Facebooku.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Próba odzyskania

Sama zawzięcie studiowałam poradniki typu jak odzyskać ukochanego. Wszędzie doradzają przeczekać minimum 3 tygodnie.  Oj ręce kusiły aby się skontaktować. Ale przetrzymałam właśnie te 3 tygodnie i wiesz co? to jest dobra rada z dwóch powodów 1) nie żebrałam, nie błagałam, nie widział jak bardzo mnie złamał. 2) tak naprawdę to ja już nie mam takiej pewności, że ja go chcę odzyskać.  Poczekam jeszcze tydzień
Poradniki i inne filmiki twierdzą, że po trzech tygodniach ex zaczyna tęsknić i żałować. Ja mam swoją hipotezę : co z oczu to z serca.

3

Odp: Próba odzyskania

Regulamin wyraźnie zabrania klonowania wątków.
Ty masz już jeden aktywny temat dotyczący tej relacji: https://www.netkobiety.pl/t115936.html   - dlaczego nie kontynuujesz dyskusji tam, tylko zakładasz nowy ?
Stosuj się do naszych zasad i nie zaśmiecaj forum dublami istniejących już wątków.
Moderator IsaBella77

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024