Dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Dziewczyna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-12-25 12:55:37)

Temat: Dziewczyna

Choć może brzmi to dziwacznie - szukam przyjaciółki. Kogoś, kto przepada za filmami Almodovara (lub jakimikolwiek innymi), z kim można rozmawiać i pisać przy winie całymi nocami i kogoś, kto niezaprzeczalnie ma swoje zdanie (nie wierzy ślepo w jedyną słuszną aktualnie rządzącą partię polityczną) i kogoś, z kim można rozmawiać zarówno o prawach karpia, jak i prawach wszystkich innych.

Jeśli jesteś mężczyzną i nie możesz być moją przyjaciółką, ale też chciałbyś porozmawiać - napisz również! Nie chciałabym stracić żadnej wartościowej znajomości.

Czekam niecierpliwie tutaj - nieregulaminowe treści

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna

Hej☺,
ja tez szukam przyjaciolki lub dobrej kolezanki, ktora wyslucha wesprze nie bedzie oceniac... bezskutecznie. Przynajmniej do chwili obecnej.  Przyznam szczerze, ze za Almodovarem nie przepadam, niemniej uwielbiam. dobre dramaty np Sybil, Shame, Dzien Kobiet itp. Oprocz dobrego kina lubie plywanie i taniec☺
Napisz, jesli to jeszcze aktualne.

3

Kiedyś uwielbiałam filmy Almodovara.. kiedys ogólnie lubiłam wszystko, co dziwne, nietuzinkowe i nieszablonowe smile

4 Ostatnio edytowany przez Marthe (2019-01-05 01:49:32)

Ja obejrzałam kiedyś prawie wszystkie jego filmy, to samo miałam z Woody Allenem. Cenię tez twórczość Fatiha Akina. Polityki nie lubię i się nie interesuję.

5

Witaj Jazzmine skad jestes?

6

Natalia Pomorze wink

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Dziewczyna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności