Postanowienia noworoczne mają ten urok, że zwykle przechodzą w zapomnienie
Proponuję w zabawę w małą przysięgę na temat tego co chcielibyśmy uczynić w nadchodzącym roku
Chciałbym wrócić na siłownię, poprzednie postanowienia udało się dopełnić to może i teraz się jakoś uda.
... że w końcu, choć raz, postaram się dotrzymać moich postanowień noworocznych... eh
Nie ożenię się
To masz jak w banku
Przysięga? Mocne.. a ciąć się trzeba?
2018 był miał dużo plusów więc obiecuję sobie zachować to co było w nim dobre i ostatecznie wyrzucić to co złe było
Będę dalej sobą, mimo wszystko.
Nie przejmować się duperelami.Cieszyć każdą chwilą.To samej sobie ,przysięgam.
Chciałbym przytyć, ponad 25 lat po maturze a ja dalej mam taką samą wage ( 60 kg). Ponieważ nie zamiarzam redukować aktywności to pozostaje tylko wiecej jeść, no ale ile kurde można
Ja przysięgam, że będę szczęśliwa w większości dni, zachowam harmonię duszy, wytłumaczę sobie wszystko podczas ciężkich dni i nie będę denerwować się. I że znajdę inny cel w swoim życiu.
Chciałbym przytyć, ponad 25 lat po maturze a ja dalej mam taką samą wage ( 60 kg). Ponieważ nie zamiarzam redukować aktywności to pozostaje tylko wiecej jeść, no ale ile kurde można
Adam Małysz, to Ty?
Ja nic nie przysięgam, ale rok 2019 to ma być dla mnie rok największych zmian w życiu. Wszystko co robiłem do tej pory mam zamiar robić inaczej.
Ja przysięgam, że ograniczę spozywanie słodyczy i w końcu wezmę się za jakiś sport
Urosnąć jakieś 20 cm
Urosnąć jakieś 20 cm
W klacie?
14 2018-12-24 15:40:23 Ostatnio edytowany przez Edmund Dantes (2018-12-24 15:41:05)
...kontynuować to co zacząłem.
Czyli dalej osiągać wszystko to co wmawiano mi że nie osiągnę lub nie jestem zdolny zrobić.
Krok po kroku.
nie pomijać codziennej medytacji
Misinx napisał/a:Urosnąć jakieś 20 cm
W klacie?
Wzdłuż Na co mi w klacie ?
2019 - po pierwsze być zdrowa, a dalej - być najważniejszą dla samej siebie, robić to, na co mam ochotę i pozbyć się wyrzutów sumienia oraz żyć szczęśliwie.
nie pomijać codziennej medytacji
Super, też już dawno zaniechałam
Ja przysięgam żyć według zasady "życie zaczyna od 45"
Przysięgam,ze zapiszę się na hiszpański i ewentualnie zrezygnuję dopiero po roku
Przysięgam,że kupię jakąś elektryczną odśnieżarkę
Przysięgam,ze zapiszę się na hiszpański i ewentualnie zrezygnuję dopiero po roku
Przysięgam,że kupię jakąś elektryczną odśnieżarkę
ja ostatnio projektuję modyfikację szufli do śniegu
gojka102 napisał/a:Przysięgam,ze zapiszę się na hiszpański i ewentualnie zrezygnuję dopiero po roku
Przysięgam,że kupię jakąś elektryczną odśnieżarkęja ostatnio projektuję modyfikację szufli do śniegu
Dawaj coś bo już wymiękam.Nie ma komu odśnieżać.W sumie chyba poczekam do wiosny
Ukradnę pierwszy milion
Ukradnę pierwszy milion
Namówię Harveya, żeby się podzielił
Lucyfer666 napisał/a:gojka102 napisał/a:Przysięgam,ze zapiszę się na hiszpański i ewentualnie zrezygnuję dopiero po roku
Przysięgam,że kupię jakąś elektryczną odśnieżarkęja ostatnio projektuję modyfikację szufli do śniegu
Dawaj coś bo już wymiękam.Nie ma komu odśnieżać.W sumie chyba poczekam do wiosny
Przecież i tak stopnieje
gojka102 napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:ja ostatnio projektuję modyfikację szufli do śniegu
Przecież i tak stopnieje
Wróżka? Właśnie stopniał
Zobaczycie, że i tak zmontuje
Zależy gdzie stopniał, bo ponoć gdzieniegdzie znowu dużo już napadało na nowo