Inspiracje na nazwę bloga. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Inspiracje na nazwę bloga.

Witajcie.

Od dłuższego czasu chcę założyć bloga. Piszę dla siebie do szuflady - a chciałabym stworzyć coś "publicznego". Głównie dla kobiet, ale myślę, że mężczyźni również znajdą coś dla siebie. Motywem przewodnim ma być "mind, sex & meditation" - Czyli taki trochę holistyczny couching, Wierzę, że aby osiągnąć szczęście trzeba skupić się na wszystkich sferach swojego życia, chcę zachęcić ludzi do przemyśleń i dyskusji, być może zmiany zdania na pewne tematy. Podejrzewam, jednak, że większość postów będzie dotyczyła związków, seksu, samoakceptacji oraz postrzegania samej siebie. Będę również poruszała tematy o religii np. o tym jak wpływa na seks i nasze postrzeganie tematu.
I tutaj zwracam się z prośbą do was - od kilku tygodni, jeżeli nie miesięcy staram się wymyślić nazwę dla wyżej wspomnianego bloga, nic jednak nie przychodzi mi do głowy. Chciałabym coś co byłoby w miarę krótkie i zapadało w pamięć. Te blogi, które sama odwiedzam mają najczęściej nazwy, które łatwo zapamiętać jak: wiedźma wie, atelier smaku, tipsy bartender i tak dalej.
Jeżeli ktoś byłby w stanie mi pomóc z góry dziękuję.

P.S nie wiem czy post jest w odpowiednim dziale, ten mi najbardziej odpowiadał. Jeżeli nie, przepraszam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Inspiracje na nazwę bloga.

Babski Tygiel.

3

Nie wiem, na ile temat jest jeszcze aktualny (bo być może życie realne przyniosło Ci jakąś inspirację), ale jakoś pomyślałam, że to byłby taki kąt naładowania wiedzą o życiu, moment na przemyślenia, naprawy "ja" i - trochę przekorny, bo bardziej męski w nazwie pomysł wpadł mi do głowy - Życiowy Pit Stop (Life Pit Stop).

Cały czas gdzieś mi w glowie siedzi ten temat smile

4

Może 4life?

5

a z czym siebie kojarzysz ?moze opisz siebie w kilku slowach , co lubisz , jaka jestes ?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024