Witajcie.
Od dłuższego czasu chcę założyć bloga. Piszę dla siebie do szuflady - a chciałabym stworzyć coś "publicznego". Głównie dla kobiet, ale myślę, że mężczyźni również znajdą coś dla siebie. Motywem przewodnim ma być "mind, sex & meditation" - Czyli taki trochę holistyczny couching, Wierzę, że aby osiągnąć szczęście trzeba skupić się na wszystkich sferach swojego życia, chcę zachęcić ludzi do przemyśleń i dyskusji, być może zmiany zdania na pewne tematy. Podejrzewam, jednak, że większość postów będzie dotyczyła związków, seksu, samoakceptacji oraz postrzegania samej siebie. Będę również poruszała tematy o religii np. o tym jak wpływa na seks i nasze postrzeganie tematu.
I tutaj zwracam się z prośbą do was - od kilku tygodni, jeżeli nie miesięcy staram się wymyślić nazwę dla wyżej wspomnianego bloga, nic jednak nie przychodzi mi do głowy. Chciałabym coś co byłoby w miarę krótkie i zapadało w pamięć. Te blogi, które sama odwiedzam mają najczęściej nazwy, które łatwo zapamiętać jak: wiedźma wie, atelier smaku, tipsy bartender i tak dalej.
Jeżeli ktoś byłby w stanie mi pomóc z góry dziękuję.
P.S nie wiem czy post jest w odpowiednim dziale, ten mi najbardziej odpowiadał. Jeżeli nie, przepraszam.