On nie wie czego chce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On nie wie czego chce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: On nie wie czego chce

Witam! Pewnie już nie raz był temat tutaj że "on nie wie czego chce" mam problem od 3 miesięcy spotykamy sie z chłopakiem. On jest po dwuletnim nieudanym związku i minął rok od kiedy się rozstali.
Jakiś czas temu zadał mi pytanie czy chciałabym pójść o krok dalej czy chciałabym stworzyć z nim związek.Ja oczywiście byłam jak najbardziej za ale stwierdziliśmy że nie będziemy się śpieszyś .To pytanie zadał mi 3 tygodnie temu. I do dnia wczorajszego myslałam że to będzie własnie ten dzień od kiedy będziemy juz razem. Niestety wieczorem kiedy sie spotkaliśmy on stwierdził że tak naprawdę nie wie czego chce i boi się związku podczas kiedy ja jestem już w pełni gotowa i chce tego związku. Zależy mi na nim bardzo. Nie wiem co teraz robić bo ani on ani ja nieodzywamy się od wczoraj.
Czy dać mu czas? Nie zamierzam się narzucać chce żeby sobie wszystko przemyślał ale strasznie mi ciężko i przykro z tego powodu że on nie wie czy chce być ze mną.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On nie wie czego chce

Nowego lądu nie odkryję stwierdzeniem :- nic na siłę. Poczekaj jak ci zależy, uzbrój się w cierpliwość i nie naciskaj. Z czasem sytuacja się wyklaruje. Jeżeli macie być razem to te parę tygodni czy nawet miesięcy niczego nie zmieni. A oboje się utwierdzicie w przekonaniu czy warto.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On nie wie czego chce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024