Bielizna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Bielizna

Jak czesto urozmaicacie pozycie intymne np seksowna bielizna? Czy za kazdym razem trzeba sie tak ubierac?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bielizna

Nie trzeba ubierać intymnej bielizny za każdym razem. Można z niej korzystać nawet bardzo rzadko. Ważne aby seks nie był schematyczny. Cały czas to samo miejsce, ten sam strój lub jego brak i te same pozycje etc. Najlepiej robić to spontanicznie.

3

Odp: Bielizna

Najważniejszy jest klimat - dodatki i odpowiedni strój potrafią mocno podkręcić romantyczną atmosferę, ale nie można zapominać przy tym, że najważniejsza jest intymność dzielona z drugą osobą. Ja z partnerem bardzo lubimy różne dodatki (np. olejki do aromatycznego masażu, seksowną bieliznę albo inne seksowne akcesoria), a urozmaicony o zabawki seks po prostu nas kręci (zawsze jest ten element nieprzewidywalności i sporo radości), dlatego lubię inwestować w ładne pończochy albo koronkowe komplety bielizny. Mam też sprawdzony sklep, gdzie kupuję olejki do masażu i pudry do ciała (polecam n69.pl - jeszcze ani razu się nie zawiodłam). Ale to też nie znaczy, że za każdym razem trzeba próbować czegoś nowego - każdy ma swoje ulubione miejsca pieszczot czy scenariusze. smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024