Witam! Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zastąpieniem księgowego oprogramowaniem. Myślicie, że to dobry pomysł? Męczą mnie już ciągłe telefony i nagonka o zaległe faktury...
Ma to taki sam sens jak zastąpienie kierowcy nawigacją... Albo kucharza garnkami... Albo malarza pędzlami.
Program księgujący to co innego niż księgowy.
W sumie to najepszy pomysł. Będziesz mogła sama porównywać sobie ceny produktów i w każdej chwili sprawdzać zaksięgowane faktury. Dzięki temu zaoszczędzisz więcej czasu, pieniędzy i nerwów (koniec z ciągłymi telefonami od i do księgowego). Opcja, która zawsze się sprawdza to program, który działa poprzez aktywną przeglądarkę www i dostęp do internetu. Wówczas wymagania sprzętowe są minimalne i możesz wystawiać faktury zawsze i wszędzie.
Czy oprogramowanie daje możliwość wystawiania faktur zagranicznym klientom? Czy jest możliwość zamieszczania na nich loga firmy? Jak wygląda kwestia bezpieczeństwa? Nie chcę nieprzyjemności związanych z wyciekami danych do internetu.
Następny temat, w którym ktoś gada sam do siebie i będzie sam sobie coś zachwalał...
6 2018-12-17 09:35:03 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-12-17 11:01:23)
W mojej firmie od ponad 6 miesięcy korzystamy z spam + gadające samo ze sobą konto spamerskie. Oprogramowanie to ma możliwość wystawiania faktur w obcych walutach i językach. Dodatkowo możesz zamieszczać logo swojej firmy lub inne reklamy. Nie musisz martwić się o bezpieczeństwo swoich danych, bo ochrona jest na wysokim poziomie. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej w tym temacie to wejdź na stronę tego oprogramowania i otwórz zakładkę bezpieczeństwo. U mnie w firmie nie mieliśmy żadnych problemów z tym oprogramowaniem.