praca dla 50 latki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: praca dla 50 latki

hej, pomóżcie!
Moja mama poświęciła się, żeby wychować mnie z siostrą. Pieniądze zarabiał ojciec za granicą, teraz jesteśmy dorosły a on kompletnie ześwirował. Jest alkoholikiem, kiedy wraca do domu to bez przerwy chleje, znęca się nad mamą i nami, ja z siostrą siedzimy w tym przeklętym domu pod jednym dachem z nim tylko ze względu na mamę, ona nie odejdzie bo nie ma za co żyć, my też nie za wiele zarabiamy. Do tego jeszcze  on  szantażuje ją pieniędzmi i tu moje pytanie.
Gdzie może znaleźć pracę kobieta mająca 50 lat bez doświadczenia i wykształcenia?
Nawet dorywcze prace/ sezonowe mile widziane.
Jakieś pomysły? Błagam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: praca dla 50 latki
netiaa napisał/a:

hej, pomóżcie!
Moja mama poświęciła się, żeby wychować mnie z siostrą. Pieniądze zarabiał ojciec za granicą, teraz jesteśmy dorosły a on kompletnie ześwirował. Jest alkoholikiem, kiedy wraca do domu to bez przerwy chleje, znęca się nad mamą i nami, ja z siostrą siedzimy w tym przeklętym domu pod jednym dachem z nim tylko ze względu na mamę, ona nie odejdzie bo nie ma za co żyć, my też nie za wiele zarabiamy. Do tego jeszcze  on  szantażuje ją pieniędzmi i tu moje pytanie.
Gdzie może znaleźć pracę kobieta mająca 50 lat bez doświadczenia i wykształcenia?
Nawet dorywcze prace/ sezonowe mile widziane.
Jakieś pomysły? Błagam

spokojnie. mama ma doświadczenie w domu, na którym może zarobić. Gastronomia, hotele, firmy produkcyjne szukają pracowników.
Mama też może prowadzić komuś dom.. może ktoś doradzi ws alkoholizmu ojca.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024