Dziewczyny polećcie dobry i wiarygodny test ciążowy. Z jakich wy korzystałyście ?
Dziewczyny polećcie dobry i wiarygodny test ciążowy. Z jakich wy korzystałyście ?
Ostatnio właśnie korzystałam z tych dobrodziejstw... Kupiłam 6 różnych, nie pamiętam wszystkich nazw, ale na pewno był tam jeden test strumieniowy i pięć płytkowych.
Na pewno jeden był Pink Test, jeden Amil, Baby Fast i reszty nazw nie przypominam sobie. Jeden z nich był w takim szarym opakowaniu. Ogólnie kupowałam je w jednej aptece, Pani farmaceutka dala mi po prostu to, co miała.
Myślę że warto zainwestować w test Stream. Zwłaszcza jeśli ktoś chce zrobić takie badanie dość szybko zamiast odczekiwać iluś tam dni i żyć w niepewności. Wiadomo że najdokładniejsze i najpewniejsze zawsze jest przebadanie krwi ale pewnie większość ludzi – podobnie jak ja – za nakłuwaniem nie przepada, zwłaszcza że takie badanie krwi trzeba powtarzać...
Co to za tłumaczenie?:P
Testy, które niby mają pokazywać coś wcześniej to pic na wodę. Skoro testy z krwi wcześniej nie pokażą...
A nakłuwać się czasem trzeba i tyle.