Dzień dobry netkobietki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry netkobietki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Dzień dobry netkobietki

Witam was kochane panie.Nazywam się Renata mam 34 lata i jestem z Łodzi.Postanowiłam do was dołączyć i rozmawiać na tematy lżejsze jak i te trudniejsze smile mam nadzieje że przyjmiecie mnie ciepło do waszej społeczności.Dziękuje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dzień dobry netkobietki

Cześć, Renato ;-)
Miło Cię poznać.

3

Cześć Wszystkim Jadwiga z tej strony smile

4

Cześć dziewczyny smile Mam na imię Monika, 37 lat i nie mam nałogów big_smile Ok, ok, frytki i przekąski w każdej ilości poza tym spokój. Co Was sprowadziło na netkobiety? Wydaje mi się, ze trafiamy na ten portal przez wyszukiwarkę lub z polecenia kiedy mamy jakiś życiowy problem. Jak u Was? Ogólnie to fajnie by było zrobić zlot netkobiet, niektóre spotkały się w realu ale to po "dłuższych" wątkowych historiach. "Wątków tu jak mrówków" może ktoś dostrzeże i ten (oby coś się rozkręciło). To ja dziewczyny? Co tu robicie?

5

Jadziaa90 napisał/a:

Cześć Wszystkim Jadwiga z tej strony smile

Cześć Jadzia ale odkopałaś wątek big_smile Może uda mu się przywrócić życie smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry netkobietki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024