Przyjaciółek szukam , albo chociaż dobrych koleżanek :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciółek szukam , albo chociaż dobrych koleżanek :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Przyjaciółek szukam , albo chociaż dobrych koleżanek :)

Cześć wszystkim smile
Jestem Julka i jestem nową użytkowniczką, więc prosze o wyrozumiałość smile
Postanowiłam do Was dołaczyć, bo chciałabym znależć bratnie dusze, kumpele, przyjaciółki, koleżanki - nie chodzi o nazwę, bo to chyba bez  znaczenia.
Chciałabym znaleźć kogoś z kim mogłabym porozmawiać, pozwierzać sie, pośmiać się, a może kiedyś nawet wyjść na wspólną kawę smile
Szukam...bo ostatnie przyjaźnie bardzo mnie zawiodły, a w wieku 30 lat nie jest łatwo znaleźć kogoś, gdy przez ostatnie 10 lat przyjaźniło się ze stałymi osobami.
Niestety czasem coś się kończy i to bez powodu....ja mam nadzieję, że teraz i tutaj coś się zacznie.
Dlatego własnie piszę i czekam na odpowiedź fajnych babek smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciółek szukam , albo chociaż dobrych koleżanek :)

Witam milo Cię poznac .

3

Hej kochana smile można wiedzieć skąd jesteś?

4

Obecnie od niedawna mieszkam w Chojnicach

5

Jeśli macie ochotę popisać, pogadać, to zapraszam smile a TY ErJt?

Witaj Julio. Nazywam się Tomasz i mam 33 lata. Jeśli masz ochotę uchylić rąbka tajemnicy na swój temat, oraz liznąć trochę informacji o mnie, zapraszam na priw. Jestem otwartym, młodym mężczyzną szukającym ciekawych osób do rozmowy w chłodne zimowe wieczory i nie tylko. wink

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciółek szukam , albo chociaż dobrych koleżanek :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024