Jak spędzać razem czas? Duża różnica wieku... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak spędzać razem czas? Duża różnica wieku...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 49 ]

1 Ostatnio edytowany przez stały (2018-11-19 14:16:07)

Temat: Jak spędzać razem czas? Duża różnica wieku...

Witam szanowne kobiety oraz panów bo takowych też tutaj zauważyłem.

Otóż pewnego dnia poznałem piękną dojrzałą kobietę pod jej pracą.
Jesteśmy po pierwszej ,,randce" miło spędziliśmy czas, odprowadziłem ją za rękę na pożegnanie całowaliśmy się.
Świetnie się dogadujemy łączy nas pewna więź. Mimo różnicy wieku ja 26 lat ona 50. Oboje jesteśmy stanu wolnego.
Problem polega na tym że oboje mieszkamy z rodzinami i nie chcemy się póki co afiszować razem.
Jesteśmy już umówieni na kolejne spotkanie.

O ile we wcześniejszych relacjach z młodszymi partnerkami nie miałem problemu ze spotkaniami, seksem itd.
To tutaj zastanawiam się jak rozwiązać problem seksu, oboje wiemy że do tego dojdzie.
Mieszkania odpadają, w samochodzie wiadomo jakoś sobie tego nie wyobrażam co innego z 20 latką a co innego z 50 latką. Wszelkiego rodzaju hotele, hostele wydaje mi się też trochę obce. A może to jedyne wyjście w tej sytuacji? Jak wy drogie panie widziałybyście w tym wieku aspekt seksu?

Każda z was jest inna wyjątkowa, dlatego niech każda z was się wypowie i podpowie... Oraz co każda z was w podobnym wieku oczekiwałaby od młodszego wiekiem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak spędzać razem czas? Duża różnica wieku...

To o spędzanie czasu Ci chodzi czy o seks?
Jeżeli chodzi o związek to bym sobie darowała. Różnica wieku jest nie do przeskoczenia.

Jeżeli o seks to hotel.

stały napisał/a:

oboje mieszkamy z rodzinami

Ty z rodzicami, a ona z mężem?

4

Gdybym ja miał takie problemy w wieku 25 lat... Ech świat nie nie jest sprawiedliwy...

5 Ostatnio edytowany przez stały (2018-11-19 15:00:35)

Związek nie, raczej stabilna dorosła relacja.

Spędzanie czasu - miejsce, bo póki co nie chcemy się afiszować i o seks, najodpowiedniejsze miejsce/a?

Napisałem oboje jesteśmy stanu wolnego. Z mężatką bym się nie zadawał.

6

Związek nie jest dorosłą relacją?:D

Daruj sobie. Ona mogłaby być Twoją matką. Pomyśl co będzie, jak przedstawisz ją rodzicom. Bliżej jej do nich niż do Ciebie.
Dzieci nie będzie, a zostaniesz potem 40 latkiem opiekującym się babcią.

Inne patrzenie na świat, inne priorytety życiowe, inne doświadczenie. Nie nadrobisz tego nigdy.

7

Och zaproś ją na wycieczkę na weekend, od razu się dowiesz, czy ten romans nie dzieje się tylko w Twojej głowie, bo młodzi mężczyźni w tym wieku mają skłonności do nadinterpretacji smile najlepiej z zaskoczenia, bo jak jest jednak mężatką, to trudno mężowi wytłumaczyć taki wyjazd dwudniowy bez uprzedzenia..

8

stały napisał/a:

Związek nie, raczej stabilna dorosła relacja.

Spędzanie czasu - miejsce, bo póki co nie chcemy się afiszować i o seks, najodpowiedniejsze miejsce/a?

Moim zdaniem "stabilna dorosła relacja" jest zaprzeczeniem "nie chcemy się afiszować" pomijając nawet już sam seks i fakt,
że mamy drugą połowę listopada i raczej trudno będzie wam się spotykać gdziekolwiek, nie afiszując się przy okazji.
Jak to sobie niby wyobrażasz, że tak z ciekawości zapytam, bo ja jakoś nie umiem, pomimo słusznego wieku i sporego doświadczenia w materii smile

9 Ostatnio edytowany przez stały (2018-11-19 15:33:51)

Podkreślę jeszcze raz reasumując: dojrzała stabilna relacja koleżeńska smile

Co do seksu oboje wiemy na czym stoimy... Tylko odpowiednie miejsce... I moja już w tym rola bym o to zadbał... Dlatego pytam doświadczonych wiekiem smile

A jeśli sama dzwoni i piszę to raczej sobie nie imaginuję.

10

Stały... dziękuję. Za humor!

11

Dla takiej dojrzałej kobiety z klasą to musi być porządny hotel, skoro to Twoja rola, to zastanów się, czy Cię na nią stać tongue

12

stały napisał/a:

Co do seksu oboje wiemy na czym stoimy... Tylko odpowiednie miejsce... I moja już w tym rola bym o to zadbał... Dlatego pytam doświadczonych wiekiem smile

A jeśli sama dzwoni i piszę to raczej sobie nie imaginuję.

No więc jako doświadczony wiekiem powiem tobie tak kolego. Ta twoja rola najprawdopodobniej ma polegać na tym,
żeby dostarczać atencji znudzonej życiem starszej pani, której ego jest miło łechtane poprzez sam fakt, że taki młodzieniec poświęca jej uwagę.
Obawiam się jednak, że na tym twoja rola się kończy, a cała reszta jak ktoś wyżej słusznie zauważył, odbywa się już tylko w twojej wyobraźni.
Jakieś mrzonki o stabilnej relacji czy erotycznych uniesieniach z kobietą w wieku twojej mamy (nie obrażając nikogo) bo sama dzwoni i pisze...

Jeśli jednak się mylę (nawet doświadczeni wiekiem nie zawsze muszą mieć rację) i rzeczona pani rzeczywiście ma chrapkę na młode ciacho,
to uwierz na słowo, że jest jej zdecydowanie obojętne gdzie to się odbędzie, czy w hotelowym pokoju, czy w podziemnym parkingu,
czy w kolejowym przedziale, czy może na pomniku Piłsudskiego, jeśli taki tam u siebie w mieście macie. To akurat jest detal najmniej istotny.
Tak więc działaj i za dużo nie kombinuj, bo przekombinujesz i szlag jasny trafi w przedbiegach taką fajną reasumując dojrzałą stabilną relację smile

13

sam hotel ma wydzwięk taki no... może weekend w SPA? smile wtedy i relaksy i hotel tongue

14 Ostatnio edytowany przez stały (2018-11-19 17:33:49)

Wiem jak działać, miałem 2 zwiazki gdzie kobiety były starsze o 8 lat. Tylko zawsze było lokum i nie było tak wielkiej różnicy wiekiem. Wiem że takie kobiety nadal chcą by to facet je prowadził.

A jeśli sama dzwoni mimo że jest zajęta pracą, mowi mi co robi, pyta co robię, kiedy się widzimy. To nie wygląda to na potrzebę jej łechtania ego.

Odbieram to tak że pojawił się w jej życiu dojrzały emocjonalnie młody facet z którym może doznać czegoś nowego. Która nie chce starego pryka przed tv czy słuchania na okrągło spraw o firmie biznesmena. Nie obrażając nikogo.

Rozmawiamy o wszystkim i traktujemy się jak rówieśnicy. W czym nie blokuje się na mój dotyk a bardziej go pragnie.

Nie blokuje się przed spacerem za rękę czy całowaniem.

15

"Złapał Kozak Tatarzyna, a Tatarzyn za łeb trzyma"

16

Nie przyszło Ci do głowy wynająć mieszkanie, jeśli chcesz prowadzić "dorosłe" życie? smile

17

No dobra, to tym razem będzie krócej, żeby nie zanudzać.
Po mojemu, to gołym okiem widać, że jesteście na siebie napaleni, a te farmazony o porozumieniu dusz i takie tam pierdoły,
to możemy sobie podarować i na razie między bajki odłożyć. Skupmy się na meritum sprawy czyli przytulnym gniazdku na wasze schadzki.
Jeśli planujesz długofalowo się z nią spotykać (nie wnikam już w jakim celu, pomińmy to milczeniem) to może faktycznie najlepiej coś wynająć.
Nie musi być pałac od razu, ale jakaś kawalerka w spokojnej dzielnicy, gdzie mógłbyś przecież normalnie mieszkać, sam, z nią, czy bez niej.
Zakładam że zadając się z 50 latkami i snując wizje stabilnej dorosłej relacji, sam jesteś już na tyle stabilny i dorosły,
że byłbyś w stanie samodzielnie się utrzymać i opłacić mieszkanie, prawda? Pomyśl tylko ile to rozwiązuje problemów.

18 Ostatnio edytowany przez stały (2018-11-19 19:50:50)

Oczywiście że myślałem o swoim ale na to teraz za późno... Muszę działać... Pomożecie? Pomożemy! smile

Jak na swój wiek wygląda na 40 jest spokojna, subtelna, otwarta na mnie, zawsze gotowa na telefon gdy sama nie dzwoni. Taki przytulas który przez telefon rozmową nie mówiąc tego... daje sygnał:  Chcę mieć Cię obok, dzwonię bo nie pozwolę Ci zniknąć, chcę wiedzieć co robisz, dlatego dzwonię i pytam który dzień nam odpowiada, tęskniłam już za naszą rozmową dlatego dzwonię... Co robisz? Właśnie zrobiłam to itd

Nie idealizuję tak jest. Gdybym był jej obojętny po naszym spotkaniu miałaby to wiadomo gdzie...

19 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-11-19 19:52:05)

O rany.. naprawdę masz 26 lat a nie 16?

wchodzisz na stronę rezerwacyjną i znajdujesz coś.
A jak to wioska 200 osób to musisz znależć dalej. Pomnik Piłsudskiego wykluczałabym.

20

Powiedzcie drogie dziewczyny czego w takim wieku oczekuje dojrzała kobieta? od młodszego faceta, poza stabilnością, zaufaniem, czułością, lekką nutą szaleństwa, prowadzeniem jej bo przecież to kobieta nie ważne ile lat ma facet.

21

stały napisał/a:

Powiedzcie drogie dziewczyny czego w takim wieku oczekuje dojrzała kobieta? od młodszego faceta, poza stabilnością, zaufaniem, czułością, lekką nutą szaleństwa, prowadzeniem jej bo przecież to kobieta nie ważne ile lat ma facet.

tego samego co te 8 lat starsze.. I żeby nie wydzwaniał do męża po rozstaniu big_smile

22

Proszę Cię big_smile
ostatnią rzeczą, której oczekiwałabym po młodszym facecie byłaby stabilizacja i zaufanie big_smile i prowadzenie jej. To ona Cię będzie prowadzić. Już Cię prowadzi, chociaż sam tego nie widzisz

23

Lady Loka napisał/a:

Proszę Cię big_smile
ostatnią rzeczą, której oczekiwałabym po młodszym facecie byłaby stabilizacja i zaufanie big_smile i prowadzenie jej. To ona Cię będzie prowadzić. Już Cię prowadzi, chociaż sam tego nie widzisz

Czym? :-) Wszystko jest w sumie jak z młodszymi.

24 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-11-19 21:59:16)

Mylisz się LL.
Jesli to w ogóle na mieć sens nawet na krótką metę, to On nie może mieć w takim układzie roli dziecka. Ale stabilizację zamieniłabym na stabilność. Nie widzę by Ona prowadziła. To nie kwestia wieku.

25

Lady Loka napisał/a:

Proszę Cię big_smile

Czym? :-) Wszystko jest w sumie jak z młodszymi.

26 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-11-19 22:00:34)

@stały
Rozumiem, że mieszkasz z rodzicami, a u niej jak to wygląda, ta rodzina?

27

stały napisał/a:

Oczywiście że myślałem o swoim ale na to teraz za późno... Muszę działać... Pomożecie?

Ale jakiej pomocy ty oczekujesz? Że ktoś ci odstąpi własne mieszkanie, żebyś mógł narzeczoną przelecieć?
Bo nie kumam, serio, na jaką pomoc z naszej trony liczysz? Nie zachowuj się jak napalony dzieciuch, skończ gadać i działaj.
Na co jest za późno? Otwierasz dowolny portal z ogłoszeniami i masz co najmniej kilka stron mieszkać do wynajęcia od zaraz.
Kwestia miedzi jakiego standardu oczekujesz i na co cię stać. Ale coś podejrzewam, że właśnie tutaj jest największy problem.
Hajs się nie zgadza, co? No kowboju, za darmo nie ma nic wink

28

Chodzi tylko o czas... Pomoc w sensie co wybrać na już. Hotel, jakiś wyjazd... nad tym się zastanawiam.

29

hotel? trivago smile

30

stały napisał/a:

Chodzi tylko o czas... Pomoc w sensie co wybrać na już. Hotel, jakiś wyjazd... nad tym się zastanawiam.

Hotel czy jakiś wyjazd, hmm... A ten wyjazd to gdzie, pod namiot? W listopadzie?
Przecież już zakładając temat miałeś tylko jedną opcję, to ja serio nie kumam na co się czaisz i niepotrzebnie przeciągasz.
Spowalniasz dynamikę wydarzeń, co może zostać odebrane jako brak zdecydowania i narzeczona zaraz ci wystygnie,
a że gorące milfy zawsze są w cenie, to nie zdziw się przypadkiem kiedy jakiś bardziej ogarnięty amant sprzątnie ci ją sprzed nosa.

31

Hotel poniedziałek. Zastanawiam się co do kwestii płacenia. Ona wybiera ona płaci. Ja wybieram ja płacę? Nie wypada zapłacić bo wyjdzie że traktuje ją jak no wiadomo... Wybrać zapłacić jak facet, gdy jej się spodoba rzecz stanie się oczywista? Nurtuje mnie to.

32

Takie to rozkminy, jak małolat bez hajsu chce przelecieć "babkę z klasą" big_smile

33

santapietruszka napisał/a:

Takie to rozkminy, jak małolat bez hajsu chce przelecieć "babkę z klasą" big_smile

Jak przyjdzie ochota to ...... i na star........ smile
Zawsze to jakieś doświadczenie tylko to taki krok w bok bo  tyle młodych kobiet na świecie

34 Ostatnio edytowany przez stały (2018-11-24 22:04:47)

Takie to rozkminy bo nie jest to relacja podobasz mi się poniedziałek seks pasuje?.  Bardziej to dzienny kontakt, więź , rozmowa, czułości. Nie nazywajmy tego związkiem?. Nie chce by odebrała gdy zapłacę że traktuje ją jak tani posiłek. Nie oszukujmy się, ślubu nie będzie. Ale nie jest to na zasadzie jak napisałem. Seks, dzień...? Tylko nazwijmy to początkiem czegoś nowego. Jest rozmowa, czułość, dotyk, pragnienie.

35

Skoro próbujesz utrzymywać z nią normalne relacje to nie możesz jej się spytać co z tym fantem robicie? Zresztą, zapraszasz ją do hotelu, płacisz za nockę, a co się wydarzy to już od przebiegu spotkania zależy.

36 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-11-24 22:06:11)

stały napisał/a:

Takie to rozkminy bo nie jest to relacja podobasz mi się poniedziałek seks pasuje?.  Bardziej to dzienny kontakt, więź , rozmowa, czułości. Nie nazywajmy tego związkiem?. Nie chce by odebrała gdy zapłacę że traktuje ją jak tani posiłek. Nie oszukujmy się, ślubu nie będzie. Ale nie jest to na zasadzie jak napisałem. Seks, dzień...? Tylko nazwijmy to początkiem czegoś nowego.

Koleś, chcesz przelecieć, to płacisz za hotel. Tyle w temacie. Nie oczekuj, ze babka z klasą zapłaci za Ciebie. I nie snuj tu jakichś teorii, bo i tak wszyscy wiemy, o co kaman. A skąd hajs weźmiesz, to Twój problem, może od rodziców pożycz.

37

stały napisał/a:

Takie to rozkminy bo nie jest to relacja podobasz mi się poniedziałek seks pasuje?.  Bardziej to dzienny kontakt, więź , rozmowa, czułości. Nie nazywajmy tego związkiem?. Nie chce by odebrała gdy zapłacę źe traktuje ją jak tani posiłek.

A jakby miała 30 lat to jakbyś zrobił? Jak będziesz się tak skupiał co robić z nią, bo jest starsza, ta relacja będzie bez sensu.
Kto płaci za hotel? No chyba nie będziesz czekał aż Ona wyciągnie portfel? Jak Ona zapłaciła już, to się dołóż, Jak Ty zapłaciłeś, a Ona będzie chciała się dołożyć- nie protestuj.

38 Ostatnio edytowany przez student.zarzz (2018-11-24 22:15:49)

Cześć, mam 19 lat, podobnie jak Ty mam starszą dziewczynę (ale znacznie mniejsza różnica wieku, ona ma 23 lata). Jednego dnia umówiliśmy się na mieście, w trakcie wymyśliliśmy że pojedziemy do Warszawy. Skorzystałem z portalu o nazwie zaczynającej się na B, ale strona o której wspomina sosenek jest chyba najlepsza. Pomysł był mój (rodzice byli wściekli:) to było krótko przed maturą) zatem ja zarezerwowałem hotel korzystając z laptopa w pociągu (5-gwiazdkowy za trochę ponad 200 zł, jak się dobrze poszuka to są takie oferty). Moje podejście było tego dnia takie - ja miałem taki pomysł, więc ja wszystko załatwiam włącznie z kosztami, dziewczyny nawet o to nie pytam i pozwalam jej zaufać że zorganizuję tak żeby było fajnie.

Nie wypada zapłacić bo wyjdzie że traktuje ją jak no wiadomo...

Na tym etapie relacji nie zastanawiałem się tym, w moim przypadku było to dobre rozwiązanie, myślę że po kilku miesiącach/kilku spotkaniach ewentualnie może być czas na takie rozważania, ale raczej nie teraz. Możesz podobnie, napisz tu gdybyś miał pytania. Życzę Ci powodzenia i mam nadzieję że relacja ze starszą partnerką będzie udana.

39

student.zarzz napisał/a:

Cześć, mam 19 lat, podobnie jak Ty mam starszą dziewczynę (ale znacznie mniejsza różnica wieku, ona ma 23 lata). Jednego dnia umówiliśmy się na mieście, w trakcie wymyśliliśmy że pojedziemy do Warszawy. Skorzystałem z portalu o nazwie zaczynającej się na B, ale strona o której wspomina sosenek jest chyba najlepsza. Pomysł był mój (rodzice byli wściekli:) to było krótko przed maturą) zatem ja zarezerwowałem hotel korzystając z laptopa w pociągu (5-gwiazdkowy za trochę ponad 200 zł, jak się dobrze poszuka to są takie oferty). Moje podejście było tego dnia takie - ja miałem taki pomysł, więc ja wszystko załatwiam włącznie z kosztami, dziewczyny nawet o to nie pytam i pozwalam jej zaufać że zorganizuję tak żeby było fajnie. Na tym etapie relacji nie martwiłem się tym o czym wspomniałeś, w moim przypadku było to dobre rozwiązanie. Możesz postarać się podobnie, napisz tu gdybyś miał pytania. Życzę Ci powodzenia i mam nadzieję że relacja ze starszą partnerką będzie udana.

O Ciebie sztudent to bym się nie martwił idziesz jak burza naprawdę serce rośnie smile
Pozdrawiam

40

stały napisał/a:

Hehe dobry jesteś... "relacja koleżeńska"... o ile mi wiadomo to koleżanka z kolegą to może pojść na kawkę czy do kina, ale nie do hotelu do łóżka. Wtedy to już niestety nie jest relacja koleżeńska. To bycie kochankami. wink

A co jak się w swojej "koleżance" zakochasz? bierzesz to pod uwagę?

41

Jezus maria, zejdźcie z chłopaka. To już taka przygoda to za duży skandal na was czy zazdrościcie, że 50 letnia kobieta będzie miała seks z młodszym? big_smile

Stały, powiedz czego Ty oczekujesz, bo ja nadal nie rozumiem. Jak z nią spędzać czas? To ja polecam - uwaga uwaga - zapytać ją. Co lubi, gdzie mniej więcej chciałaby spędzać czas. Krótko się znacie, to może być problemem.

Najwyraźniej w sprawach wyjazdowych nie jesteś ogarnięty. Spoko. Jak mam planować wycieczkę za miasto i rezerwować hotele, to oblewa mnie zimny pot. Ale z czasem nauczę się to robić. Ty też.

Brakuje Ci pomysłów? A więc szukasz. Wejście tu na forum to jeden z pomysłów, ale nie ograniczaj się do tego, bo jak widać, wielkiej pomocy nie otrzymasz.

Dużo zależy od tego, co ona lubi i co będzie priorytetem. Romantyczne rozmowy przy świecach? No to wynajmujesz domek z dala od cywilizacji, pakujesz walizki i spędzacie 3 dni w łóżku. Gdzie? Ano nie wiem, może tam, gdzie będzie realistyczny dojazd, cena itd.

Jak chcecie mieć trochę czasu dla siebie, a trochę porobić inne rzeczy, to większe miasto - muzea, restauracje, kina, ciekawe miejsca. Ta pora roki nie oferuje zbyt wiele, no to musisz być kreatywny.

Jak dla mnie zajefajnie, że będziesz miał taką przygodę i friends with benefits to nie jest układ tylko i wyłącznie dla młodych, nie daj sobie odebrać czegoś fajnego zanim nawet zacząłeś. Korzystaj z tego co jest.

42

O tej porze roku w dowolnym zakątku kraju bez najmniejszego wysiłku można znaleźć tysiąc pięćset sto dziewięćset
pomysłów na to, gdzie i jak spędzić weekend, a więc załóżmy że w grę wchodzi jedna doba hotelowa i noc z soboty na niedzielę.
Ośrodki wypoczynkowe świecą teraz pustkami, a koszty trzeba ciąć, więc wszyscy się prześcigają w pomysłach na weekendy dla dwojga.
Morze, góry, jezioro, lasy, spa, zabytkowe zamki, rejsy wycieczkowym statkiem, no co tylko człowiek sobie wymyśli, to na pewno znajdzie.
I to za bezcen, bo dopiero przed samymi świętami zaczyna się ruch w interesie i zaraz po nowym roku kończy, ale mamy dopiero listopad.
Gdyby mu zależało tak jak to poetycko usiłuje tutaj opisywać (daj se siana z tymi infantylnymi bzdetami, bo jeszcze musisz sporo potrenować)
to już dawno miałby wszystko ogarnięte, zarezerwowane, zapłacone i jedynym jego zmartwieniem byłoby wybranie koloru koszuli na wyjazd.
A tymczasem od samego początku historii odnoszę wrażenie graniczące z pewnością, że mamy do czynienia z lovelasem gołodupcem pospolitym,
który szuka pomysłu na zaciągnięcie babki do łóżka, tylko żeby było szybko i tanio, a najlepiej za darmo, odgrywając przy tym rolę Romea,
nieudolnie zresztą, o co nie ma co się obrażać, bo młody jeszcze, to nieobyty, ale zluzować majty nie zaszkodzi, bo już żenadą tu zajeżdża.
Ona też jakaś nie ten tego chyba, że jeszcze nie skumała w co się gra, no chyba że jej to nie przeszkadza i ma dodatkowy ubaw w gratisie.

43 Ostatnio edytowany przez stały (2018-11-27 13:10:19)

Monoceros dziękuję smile

Opory z podejściem do różnicy wieku w pełni zakopane. Tylko to mnie blokowało. Jak? tak? Co pomyśli? Jak odbierze?Jak zrobić? Co zaproponować, jak? I nagle powiedziałem sobie kur.a facet, przecież to kobieta więc nie podchodź do nie jak do uzbrojonej bomby tylko jak zawsze do kobiety. Człowiek czasem musi sam sobie pomóc i być w tym wszystkim naturalny. Wtedy pytania nie istnieją. Ogólnie rzecz biorąc po wczorajszym spotkaniu jest wszystko jasne, przejrzyste i pozytywne smile

Dziękuje wszystkim za pozytywne sugestie smile

Uśmiałem się z niektórych odpowiedzi, jak to niektórzy potrafią opiniować człowieka po jego kilku zdaniach nie znając go...

Nie wiesz ile zarabiam, nie wiesz jaki mam samochód, nie wiesz jak mieszkam... Ale i tak dwudziestoparoletni facet musi być gołodupcem smile

44

wybacz, gdybyś od razu napisał, że dręczy Cię ta różnica wieku, a nie krążył wokół sprawy wynajęcia lokum, to by nie było takich podejrzeń. big_smile
W każdym razie pozytywnie się skończyło, więc ok. smile

45

staly, jesteś doświadczonym , poważnym 26 latkiem , byłeś na pierwszej randkę z kobieta dwukrotnie starsza od Ciebie i na 2 randkę chcesz ja zaciągnąć do hotelu na godziny ?

Jeszcze pomyśli , że tak Ci się spieszy bo nie dajesz jej zbyt wiele na przydatność do użycia smile

Jeżeli sugestia wyszła od niej to masz sprawę prosta . jeżeli to Twoja inicjatywa to lepiej powiązań to z jakaś okazja - mikołajki w Finlandii, ( a co, kobieta z klasa potrzebuje faceta z klasa), spotkanie wigilijne w górach ( ze SPA oczywiście ) cokolwiek z pomysłem zamiast pokoju na godziny w miejskim hotelu.

Jak nie masz pomysłu jak zając się kobieta z klasa to sobie odpuść i pozwól jej matkować Tobie.

46

Secondo1 napisał/a:

staly, jesteś doświadczonym , poważnym 26 latkiem , byłeś na pierwszej randkę z kobieta dwukrotnie starsza od Ciebie i na 2 randkę chcesz ja zaciągnąć do hotelu na godziny ?

Jeszcze pomyśli , że tak Ci się spieszy bo nie dajesz jej zbyt wiele na przydatność do użycia smile

Jeżeli sugestia wyszła od niej to masz sprawę prosta . jeżeli to Twoja inicjatywa to lepiej powiązań to z jakaś okazja - mikołajki w Finlandii, ( a co, kobieta z klasa potrzebuje faceta z klasa), spotkanie wigilijne w górach ( ze SPA oczywiście ) cokolwiek z pomysłem zamiast pokoju na godziny w miejskim hotelu.

Jak nie masz pomysłu jak zając się kobieta z klasa to sobie odpuść i pozwól jej matkować Tobie.

Secondo.. spóżniłaś się :DD

47

stały napisał/a:

Ogólnie rzecz biorąc po wczorajszym spotkaniu jest wszystko jasne, przejrzyste i pozytywne smile

Powiedziała żebyś kasą się nie przejmował? No widzisz, a takie rozkminy jak ugryźć temat, żeby się wyślizgać od płacenia za hotel.

P.S.
Sorry facet, ale ja akurat nie kupuję tej bajeczki.
Od początku kluczysz wokół tematu pieniędzy i drążysz zagadnienie na wszystkie strony, aż tu nagle tadam i raptem o różnicę wieku chodziło?
Jasne...

48 Ostatnio edytowany przez stały (2018-11-27 22:38:11)

Temat do zamknięcia.

49

stały napisał/a:

Temat do zamknięcia.

A regulamin forum do poczytania tongue

Posty [ 49 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak spędzać razem czas? Duża różnica wieku...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024