Co mam zrobic? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Cossack (2018-11-16 02:04:47)

Temat: Co mam zrobic?

Czesc dziewczyny smile
Wiem, ze to forum kobiece, ale wy mi najlepiej pomozecie big_smile
Bylem z dziewczyna z ktora znalem sie przez 2,5 miesiaca, robilem dla niej wszystko co moglem, ale widzialem, ze to tylko mi zalezy i chcialem z nia o tym pogadac, ale dokladnie na tym spotkaniu oznajmila mi, ze nic do mnie nie czuje. Przez pierwsze 2 dni myslalem, ze po prostu zapomne, ale nie idzie mi to za latwo, dodatkowo najgorsze jest to, ze chodzimy razem do szkoly i codziennie ja widze, a ona mnie. Mam wrazenie, ze sie na mnie patrzy i mnie to denerwuje po tym co powiedziala. Chcialbym do niej podejsc i zapytac czy moglaby mi powiedziec zebym za przeproszeniem spierdalal, moze to by mi jakos pomoglo. Bede musial z nia chodzic jeszcze 3 lata do szkoly codziennie sie z nia widzac. Dodam, ze mimo mojego wieku, blisko 18, byla ona pierwsza dziewczyna z ktora sie calowalem i spalem u mnie w lozko. Z gory dzieki za pomoc, bo mi sie przyda wink

Zobacz podobne tematy :
Odp: Co mam zrobic?

Olej.
Wiem, że dla Ciebie to coś znaczy, bo był jakiś punkt przełomowy (całowanie i spanie). Takie pierwsze doświadczenia przywiązują, ale będziesz miał ich jeszcze multum smile A gapi się, bo jednak przez jakiś (krótki, ale jednak) czas ze sobą byliście, więc jest atrakcja. Potraktuj to jako fajne doświadczenie i idź dalej smile

3 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-11-16 09:06:47)

Wacław666 napisał/a:

Mam nadzieje ze to przeczytasz zanim zostanie ocenzurowane i wyciagniesz wnioski.

Widzę, że sam zdajesz sobie sprawę z faktu, że umieszczona przez Ciebie odpowiedź była wyjątkowo wulgarna, cyniczna i mizoginistyczna.
Ponieważ nie jest to pierwszy przypadek takiego krasomówstwa w Twoim wydaniu Kolego - powiem krótko: intuicja podpowiada mi, że nasze forum nie jest dobrym miejscem dla Ciebie, ponieważ nie tolerujemy tego typu wypowiedzi, która sama w sobie łamie dobrych kilka zapisów naszego regulaminu.
Każdy Twój następny post w podobnym tonie zostanie nagrodzony natychmiastową blokadą Twojego konta.
Moderator IsaBella77

4 Ostatnio edytowany przez Wacław666 (2018-11-16 09:43:57)

Wiem, wiem pojechalem. Po prostu jakas pomylka jest radzenie sie facetow na damskim forum jak radzic sobie z kobietami. Plaszczy sie taki przed kobieta, ona odchodzi bo nie moze zniesc takiego pieskowania. Facet radzi sie tutaj co robic i dostaje rady typu bo to zla kobieta byla, zapomnij, znajdz inna, pieskuj dalej. Obiecuje wstrzymanie sie od komentowania tej parodii. Po prostu faceci radzac sie tutaj sami sobie strzelaja w kolano, ale co mi tam... chyba ze sami zakazecie zakladac facetom podobnych tematow, wiecie dla wlasnego dobra kobietki, ja wiem, ze myslicie, ze super jak znajdziecie faceta, ktory zrobi dla was wszystko i bedzie za was latac nie widzac swiata poza wami, ale w praktyce szybko sie nudzicie takimi facetami. Na forum wlasnie takich facetow chodujecie swoimi poradami.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024