Mój chłopak zachowuje się jak dziecko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój chłopak zachowuje się jak dziecko

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Mój chłopak zachowuje się jak dziecko

Tak jak wspomniałam w temacie... Ale tylko publicznie, na imprezach, spotkaniach ze znajomymi itp. Ze mną kiedy jesteśmy sami, jest okej, nawet bardzo. Czasem robi głupie akcje ale wtedy oboje wiemy, że to żarty i to jest ok. Czasem przesadza to fakt, ale to mnie bardziej rozluźnia i bawi niż irytuje. Chodzi o to, że moi przyjaciela bardzo go nie lubią przez to jak się przed nimi podpisuje... I nie wiem jak z nim rozmawiać kiedy to robi i zachowuje się jak trzynastolatek... Macie jakieś propozycje? Wskazówki? Bardzo mi na nim zależy na nim i wiem że to dobry człowiek, bo dba o mnie jak nikt inny wcześniej i kocha mnie... Ale chce pomóc mu dojrzeć i chciałabym wiedzieć czy to możliwe.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój chłopak zachowuje się jak dziecko

podaj przykłady jego zachowań.
najlepiej pogadaj z nim na spokojnie w domu, a nie już w towarzystwie kiedy świruje pawiana.

3

Podczepiam się pod prośbę sosenek, opisz o jakie sytuacje chodzi, bo wyobraźnia wyobraźni nie równa. smile

4

Nieboska napisał/a:

Tak jak wspomniałam w temacie... Ale tylko publicznie, na imprezach, spotkaniach ze znajomymi itp. Ze mną kiedy jesteśmy sami, jest okej, nawet bardzo. Czasem robi głupie akcje ale wtedy oboje wiemy, że to żarty i to jest ok. Czasem przesadza to fakt, ale to mnie bardziej rozluźnia i bawi niż irytuje. Chodzi o to, że moi przyjaciela bardzo go nie lubią przez to jak się przed nimi podpisuje... I nie wiem jak z nim rozmawiać kiedy to robi i zachowuje się jak trzynastolatek... Macie jakieś propozycje? Wskazówki? Bardzo mi na nim zależy na nim i wiem że to dobry człowiek, bo dba o mnie jak nikt inny wcześniej i kocha mnie... Ale chce pomóc mu dojrzeć i chciałabym wiedzieć czy to możliwe.

Jasne! Staraj się wychować małego chłopca na dobrego mężczyznę. Klapsy, stawianie do kąta czy szlaban na oglądanie TV po 8 powinny zadziałać.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój chłopak zachowuje się jak dziecko

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024