Cześć, mam pytanie. Czy jeżeli podczas stosunku prezerwatywa lekko się zsuwa ale tylko u nasady penisa to czy to jest normalne? Oprócz tego przylega, tylko właśnie to lekkie zsuwanie się u podstawy, czy to jest ok?
Jak zsuwa to chyba niedobrze. A jak rulonik się trochę z powrotem zwinie to normalne. Generalnie guma po skórze nie powinna się przesuwać w ogóle, tylko powinna leżeć jak druga skóra.
Gdzieś z kimś tutaj rozmawiałem na ten temat. I chłopak robił nawet eksperymenty.
Właśnie chodzi mi raczej o ten rulonik, tylko przy podstawie czyli to normalne tak?
Przy podstawie tam gdzie penis łączy się z brzuchem, jest szerzej niż "trzon", więc to normalne.
Ale jeśli Ci się totalnie zwija, np. do połowy penisa, to znaczy że robisz coś źle.
Ok, dziękuję za odpowiedzi
Haha xd Hmm chyba normalne ale nie mam pewności:D
Bo moje jedyne doświadczenie z rezerwatywą to napełnianie w wannie wodą (robił się bardzo duży balon, byłem zaskoczony że aż tyle wytrzymał)
I w momencie gdy dawało się na kran z wodą to trochę się zsuwała i może to normalne?
Ale w końcu pękało, wow ale huk był! ale szczerze to myślałem że bardziej zaleje łazienke
Nie pytajcie skąd miałem bo nie pamiętam. Ale jestem prawie pewien że to ciotka skądś przyniosła i po prostu chciałem zobaczyć jak to wygląda xd
W skrócie: moim zdaniem to normalne:P
cała prawda o mnie poniżej:P autor: feniks35 xd
Ty za to jestes mega dojrzaly. W kazdym poscie zdanie zaczete od "haha" i cieszenie sie jak glupi do sera, infantylne wstawki i emotki.. Ja rozumiem ze ktos jest wyluzowany i wesoly ale nie musi sie to od razu ocierac o durnowata infantylnosc.
W tym wątku właśnie to udowodniłeś.
Ale okej -- to twój żarcik.
Dam Ci radę starszego dla młodszego -- bierz się za dziewczyny.
o ile starszego?:P tak z ciekawości
albo nieważne:P skoro trzymasz się tego że 573 to nie ma sensu pytać xd