helphelp - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: helphelp

Mam 20 lat, mojej najlepszej przyjaciółki brat, rozstał się ze swoją dziewczyną z którą byli 5 lat. Jest ode mnie 7 lat starszy. Ostatnio byliśmy na imprezie no i co prawda nie raz mówił wprost, że jest zakochany we mnie, ale wzięłam to bardziej za przemawianie alkoholu niż jego. Jednak nawet  na trzeźwo pisze do mnie, że chce się spotkać, ale czeka tym razem na krok z mojej strony. Jest to dla mnie bardzo krępujące z nim "randkować", bo znam go z 12 lat i zawsze był to poprostu starszy brat Ady. Nie wiem, czy wynika to z mojej niskiej samooceny, ale poprostu czuję się tym delikatnie zawstydzona, a do tego on sam powiedział, że jest to widoczne, co jeszcze bardziej mnie krępuje. Co prawda, jest on chłopakiem w 100% mojego typu, ale ciągle mimo wszystko czuję się bardzo skrępowana tą sytuacją. Co o tym myślicie? czy ja mm coś z głową, czy jak?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: helphelp

Chcesz się z nim spotykać, czy nie?

Jeśli nie, to po prostu mu powiedz, że nie jesteś zainteresowana.

3

Cyngli napisał/a:

Chce, ale coś mnie blokuje i czuje sie niekomfortowo mega. Kurna brzmię, jak wystraszona 15-latka haha

4

Lolitaa napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Chce, ale coś mnie blokuje i czuje sie niekomfortowo mega. Kurna brzmię, jak wystraszona 15-latka haha

Zastanów się dobrze i dowiedz się, co Cię blokuje i dlaczego.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024