Witam, mam na imię Anka. Potrzebuje opinii innych osób. Jakiś czas temu poznałam faceta na Tinderze, takie czasy fajnie się pisało i postanowiliśmy spotkać się na mieście. Od razu coś zaiskrzyło. Zaczelismy się spotykać i tak tez spotykamy się do dzisiaj. Już około 3 miesięcy. On usunął konto i zasugerował abym ja tez to zrobiła. Ja miałam wcześniej jeden związek, on nie. Nigdy tez nie spał z kobieta. Tutaj zaczyna się problem. Jakieś dwa tyg temu poszliśmy ze sobą do łóżka (to był jego pierwszy raz) i po tym czar prysł z jego strony. Zachowuje się zupełnie inaczej w stosunku do mnie jest zimny. Traktuje mnie prawie ze obojętnie. Spotka się ale nie ma tej euforii co przed seksem. Próbowałam o tym porozmawiać, on twierdzi ze rzeczywiscie coś się zmieniło ale nie umie określić co. Zaczęłam pytać czy moje ciało się jemu nie podoba a on do mnie „nic z tych rzeczy”
O co tu może chodzić? Jak ktoś chce z kimś być to seks nie powinien nic zmienić -tak mi się wydaje
2 2018-09-25 10:28:15 Ostatnio edytowany przez puchaty34 (2018-09-25 10:31:59)
Możliwe, że odkrył, że seks jest tak zwyczajny jak jazda na rowerze. Mężczyźni niczym nie różnią się od kobiet. Również roją sobie różne rzeczy na bani, a potem jest rozczarowanie.
No i nie zależy mu, jak się nie stara. Jest z tobą dalej, bo to jego pierwszy związek i jest ciekawy co będzie dalej. Olej typa, jak się nie stara. Innego znajdziesz.
albo
stwierdził, że ok już spróbowałem seksu z taką co się zgodziła, ale mnie nie kręci żeby być z nią na stałe i będę szukał innych, teraz już wiem, ze ten seks to nie taka trudna sprawa i będe wyrywał laski dla mnie atrakcyjne
Ci ściemniał i tak na serio wyrywa tylko laski do seksu sprzedając im głodne kawałki, Tobie, że jest prawiczkiem innej, że taki biedny bo ma chorą babcie, a jeszcze innej, ze jest wolontariuszem w schronisku i tak jego seksualny licznik rośnie
Poza tym czego oczekujesz spotykajac się przez tindera, czy badoo? przecież to jeden wielki burdel na wirtualnych kółkach.
Dostał co chciał.A, że jest niedojrzały, to i zaangażować się nie potrafi.Ja bym rzuciła gościa.
Dziwne
Po seksie z Tobą powinien chcieć więcej i więcej. Mój partner seksualny dziennie mi wysyła wiadomości co by ze mną zrobił następnym razem. Powinno być podejscie odwrotne. Powinien dążyć do powtórzenia przyjemności. Po ile macie lat.?
albo
stwierdził, że ok już spróbowałem seksu z taką co się zgodziła, ale mnie nie kręci żeby być z nią na stałe i będę szukał innych, teraz już wiem, ze ten seks to nie taka trudna sprawa i będe wyrywał laski dla mnie atrakcyjne
Ci ściemniał i tak na serio wyrywa tylko laski do seksu sprzedając im głodne kawałki, Tobie, że jest prawiczkiem innej, że taki biedny bo ma chorą babcie, a jeszcze innej, ze jest wolontariuszem w schronisku i tak jego seksualny licznik rośnie
Poza tym czego oczekujesz spotykajac się przez tindera, czy badoo? przecież to jeden wielki burdel na wirtualnych kółkach.
Otóz to - któraś z tych wersji.
Dziwne
Po seksie z Tobą powinien chcieć więcej i więcej. Mój partner seksualny dziennie mi wysyła wiadomości co by ze mną zrobił następnym razem. Powinno być podejscie odwrotne. Powinien dążyć do powtórzenia przyjemności. Po ile macie lat.?
Ja mam 25, on 27 lat. Widzę ze po tym seksie jego przestało ciągnąć do mnie, chociaż chce utrzymywać kontakt i się spotykać, ale nie ma tego efektu „wow” co wcześniej