Nieśmiałość czy brak zainteresowania z jego strony? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nieśmiałość czy brak zainteresowania z jego strony?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Nieśmiałość czy brak zainteresowania z jego strony?

Owego chłopaka znam od bardzo dawna (chodziliśmy do tej samej szkoły, mieszkamy niedaleko siebie). Od dłuższego czasu przestałam patrzeć na niego jak na zwykłego kolegę, a bardziej jak na fajnego chłopaka, ale mam problem -totalnie nie rozumiem kim dla niego jestem. Sam z siebie się nie odezwie, ale gdy ja rozpocznę rozmowę przebiega ona w miłej atmosferze i jest pełna uśmiechów i to z mojej i jego strony. Wczoraj rozmawiałam z jego siostrą cioteczną i dowiedziałam się całkiem ciekawych rzeczy, a mianowicie ponoć był zazdrosny o kolegę o którym kiedyś z nim rozmawiałam i co śmieszniejsze i zmieniające obraz sytuacji -powiedział, że się mnie boi. Wysyła mi sprzeczne sygnały, a ja nie wiem jak mam to interpretować...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nieśmiałość czy brak zainteresowania z jego strony?

Może zamiast robić pseudo-wywiad u siostry, po prostu podejdź do niego i porozmawiaj z nim, a następnie zaproś gdzieś na wspólne wyjście.

3

Ja wiem, że facet powinien mieć jaja ale... Ty sama wiesz czego chcesz? Chcesz jego do czegoś konkretnego czy tylko zachłysnęłaś się jego fajnością po iluś tam latach w przedszkolu?

Tak tylko pytam... bo nie wiem czy jesteś nieśmiała czy zainteresowana wink

4

A możesz napisać coś więcej o tych "sprzecznych sygnałach"?
Dlaczego tak to odczuwasz?
W ogóle jakoś tak malutko i bardzo ogólnie napisałaś, że trudno to ocenić wink

5

Aris1607 napisał/a:

Owego chłopaka znam od bardzo dawna (chodziliśmy do tej samej szkoły, mieszkamy niedaleko siebie). Od dłuższego czasu przestałam patrzeć na niego jak na zwykłego kolegę, a bardziej jak na fajnego chłopaka, ale mam problem -totalnie nie rozumiem kim dla niego jestem. Sam z siebie się nie odezwie, ale gdy ja rozpocznę rozmowę przebiega ona w miłej atmosferze i jest pełna uśmiechów i to z mojej i jego strony. Wczoraj rozmawiałam z jego siostrą cioteczną i dowiedziałam się całkiem ciekawych rzeczy, a mianowicie ponoć był zazdrosny o kolegę o którym kiedyś z nim rozmawiałam i co śmieszniejsze i zmieniające obraz sytuacji -powiedział, że się mnie boi. Wysyła mi sprzeczne sygnały, a ja nie wiem jak mam to interpretować...

Ktoś ci każe to interpretować? Czy nieśmiały, czy nie nieśmiały, gdyby coś tam bardziej do cie, to byś już wiedziała.
No i w sumie, to odróżniłabym tzw. nieśmiałość od dupowatości. Bo zainteresowany nieśmiały zrobi krok, a dupa nieśmiały już nie.
No jest jeszcze opcja, że nie jest aż tak bardzo zainteresowany, aby chcieć się fatygować. big_smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nieśmiałość czy brak zainteresowania z jego strony?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024