Gdzie drukujecie zdjęcia? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Gdzie drukujecie zdjęcia?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Gdzie drukujecie zdjęcia?

Gdzie drukujecie zdjęcia?
Bo mam problem, zamówiłam zdjęcia dużego rozmiaru w X, chciałam dla dekoracji wnętrza. Ale jakość zdjęć mnie bardzo rozczarowało...
Teraz chcę zapytać o radę, gdzie wydrukować najlepiej?
P.S. Nie trzeba mówić, że wydrukowane zdjęcia to już nieaktualne smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie drukujecie zdjęcia?

W labie fotograficznym wydrukujesz raczej mały format. Coś większego to w drukarni, która ma ploter dobrej jakości - tu musisz się rozejrzeć co masz wokół siebie i porównać wydruki jakieś próbne by nie być rozczarowaną. Ploter ploterowi też nie równy a każdy będzie zachwalał, że złapał Boga za nogi i nic lepszego nie znajdziesz wink

3

Podzwoń i podaj rozdzielczość zdjęcia (do sprawdzenia na komputerze) i mów, że chcesz 300DPI smile

didabr napisał/a:

Gdzie drukujecie zdjęcia?
Bo mam problem, zamówiłam zdjęcia dużego rozmiaru w X

A gdzie zamówiłaś?? Żeby wiedzieć, gdzie nie warto, bo też cięsto zamawiam zdjęcia. Ostatni raz zamawiałam duże zdjęcia "premium" z 9print.pl
Jakość naprawde bardzo dobra! Oraz otrzymałam 10 zdjęć za darmo z kodem: DARMOWE10.
Polecam!

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Gdzie drukujecie zdjęcia?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024