jaka siec komórkowa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » jaka siec komórkowa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: jaka siec komórkowa?

Hej dziewczyny,

czy jest tu ktoś, kto jest w sieci mobile vikings? Kuzynka mi poleciła, ale nie wiem, czy można tam przenieść stary numer. Obecnie jestem w orange i na pewno chce zmienić, czekam tylko, jak mi się skończy umowa.
Z góry dzięki za pomoc smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jaka siec komórkowa?

Pierwsze o nich słyszę smile Ale zerknij na ich stronę tam wszystko pisze i spoko numer można przenieść smile

3

Nju mobile bardzo fajne promocje

4

Ja ze swojej strony mogę polecić Plush.

5 Ostatnio edytowany przez authority (2018-09-18 20:18:58)

Polecić wiele jest dobrych ale radze omijać orange. Mobile Vikings to operator wirtualny jak wirgin mobile wadą tych operatorów jest to iż najmocniej biją na roamingu więc to nie dla mnie. Używasz roamingu omijaj operatorów wirtualnych. Z operatorów wirtualnych najlepszy jest lajt mobile lepszy od plush.

6

Virgin akurat ja bardzo polecam.
Mam już rok i nie zamieniłabym na nic innego.

7

Wszystko zależy czego się oczekuje. Czy chcesz dalej abonament czy jednak na kartę. A jeśli abonament to czy z telefonem. Czy chcesz bez limitu smsy/rozmowy. Czy chcesz internet i ile GB Ci wystarcza. I tak dalej . Różni operatorzy w danym momencie mają najlepszą ofertę.

8

patrycja017017 napisał/a:

Hej dziewczyny,

czy jest tu ktoś, kto jest w sieci mobile vikings? Kuzynka mi poleciła, ale nie wiem, czy można tam przenieść stary numer. Obecnie jestem w orange i na pewno chce zmienić, czekam tylko, jak mi się skończy umowa.
Z góry dzięki za pomoc smile

Większość sieci posiada już prawie te same oferty. Raczej chodzi o zasięg. Orange i T-Mobile mają swoje anteny także warto skorzystać z ich oferta.

9

Od dłuższego czasu jestem w Nju i jest dobrze. Zasięg ok, oferta ciekawa a z czasem pakiet internetowy rośnie, bez wzrostu kosztów.

10

też mam vikinga i bardzo polecam, dużo internetu i dużo darmowych minut za o wiele mniejsze pieniądze niż w jakimkolwiek abonamencie. I fajnie się komunikuje z obsługą klienta smile

11

Moim zdaniem dobrze działa Plus. Najgorszy zasięg Orange.

12

AnnaRo napisał/a:

Moim zdaniem dobrze działa Plus. Najgorszy zasięg Orange.

Obecnie nie mam podpisanej umowy z Orange, ale będąc ich klientem korzystałam z zasięgu Plusa, trzeba tylko wprowadzić odpowiednie ustawienia bezpośrednio w swoim telefonie.

13

Ja jak najbardziej polecam wikingów! Przeniosłam się do niech 3 miesiące temu i to była fajna decyzja. Za 25 zł mam praktycznie wszystko za darmo o 15 giga internetu

14

Orange od lat. smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » jaka siec komórkowa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024