Nie mogę dojść przy masturbacji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nie mogę dojść przy masturbacji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Nie mogę dojść przy masturbacji

Jakoś 3 miesiące temu było normalnie, nie miałam wtedy chłopaka i mogłam dostać orgazmu. Od kiedy go mam, jestem przy nim często podniecona, niemal cały czas, ale nie dochodzi do stosunku, to jeszcze nie jest dla nas ten moment. Zaś gdy już jestem sama i się zabieram za zaspokojenie się, robię to już pół godziny aż się zniechęcam i mi się odechciewa... Czy bycie w stałym podnieceniu może być przyczyną tego, że nie mogę szczytować? Nie powinno być na odwrót, że tym bardziej mam na to ochotę więc szczytuję?? Jak sobie z tym poradzić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie mogę dojść przy masturbacji

"Blue balls". Przyzwyczajaj się. Tak wygląda życie seksualne kobiet w bantustanie. Erekcję trzeba rozładowywać od razu.

3

A ile Ty masz lat?

4

Powiem ci, że mam to samo, kiedyś mój popęd był olbrzymi, teraz... zerowy. Też nie znam przyczyny takiego stanu rzeczy, więc jeydnym pocieszeniem dla ciebie może być ze nie jesteś sama tongue. I też zajmuje mi to trochę czas...

5

Długotrwałe podniecenie osłabia wrazliwość na bodźce. Uważam za bardzo prawdopodobne, że z tego powodu nie możesz dojść sama.  Może spróbuj po spotkaniu z chłopakiem się wyciszyć  - ciepła kąpiel  a na koniec  zimny prysznic, spacer, ciekawa książka, film. I dopiero potem spróbuj - jak będziesz miała ochotę oczywiście i nie zaśniesz smile

6

Wygląda jakby najzwyczajniej świadomość tego jaką przyjemność daje Ci chłopak niedawała się zapomnieć. Daje zrozumieć, że z samą sobą to nie to samo. To naturalne. Jak się przyzwyczaimy do dobrego jedzenia, to potem mniej przyjemności daje słabsze niż jakbyśmy jedli wcześniej też słabsze. Wiem, że tego tłumaczenia nie chce się rozważać, bo mówi, że nie ma prostego rozwiązania. Tłumaczenia, że niektóre rzeczy stoją ze sobą w sprzeczności niestety ludzie lubią omijać.
Ja wiem, że żyjemy już teraz w czasach, gdy należy się zjeść ciastko i mieć ciastko tongue. Ale niektóre rzeczy po prostu się wykluczają. Albo przynajmniej dostarczają dodatkowe przeszkody.

Nyanix napisał/a:

Nie powinno być na odwrót, że tym bardziej mam na to ochotę więc szczytuję??

Ależ skąd - nie powinno być na odwrót. Jakby na odwrót było, to byście nie zrobili dzieci. Bo wg natury powinno być tak, żeby był zrobione.

Nyanix napisał/a:

Jak sobie z tym poradzić?

Skutecznie pomaga brać faceta nie byle jakiego. Oczywiście niekoniecznie od razu, ale tym lepiej, im szybciej okazałby się godny seksu. Chyba nie udajesz przed nim, że nie daje Ci on dużej przyjemności. tongue Chyba przyznanie się mu, że tego tak chcesz nie byłoby problemem. Współcześnie to jednak dość powszechna wiedza.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nie mogę dojść przy masturbacji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024