Czy ona mnie kiedyś zdradzi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy ona mnie kiedyś zdradzi?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Czy ona mnie kiedyś zdradzi?

Cześć,

jestem od 4 miesiącach w związku z śliczną dziewczyną. Niestety ona strasznie lubi szaleć, spotykać się z ludźmi, imprezować, kocha adrenaline.

Generalnie przyznała mi się, że kiedy jeszcze dopiero się spotykaliśmy, ona spotykała się z jakimiś facetami dla różnych zabaw, z jednym stale bez zobowiązań uprawiała seksik. Sama sie przyznała a po szczegółach doszedłem że było to jak spotykaliśmy się już miesiąc i ona już wtedy mówila, że bardzo mnie lubi i bardzo jej się podobam. Jednak mi z seksikiem kazała czekać.

Teraz wygląda na straszliwie zakochaną, mówi, że jestem niesamowity w łóżku itp. Natomiast mieszkamy w innych miastach i cały czas mam myśli, że ona z kimś innym się spotyka. Wydaje mi się, że ufam jej, ale z tyłu głowy mam tą sytuację.

Genralnie jestem na etapie, że szukam kogoś na stałe, ona też tak twierdzi, jednak czy to dobry materiał na dziewczynę?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ona mnie kiedyś zdradzi?

Mamy już jeden wątek poświęcony tym problemom: https://www.netkobiety.pl/t113721.html - dlaczego nie kontynuujesz dyskusji tam ?
Dublowanie tematów jest niezgodne z regulaminem forum.
Zapoznaj się ponownie z naszymi zasadami i nie zaśmiecaj forum dublami istniejących już wątków/ IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy ona mnie kiedyś zdradzi?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024