cześć jestem tu nowa bardzo bym chciała poznać kogoś z kim bym mogła pogadać ma różne tematy bardzo mi tego brakuje. Całymi dniami siedzę zamknięta w domu nie mam do kogo otworzyć buzi. Może zacznę od tego ze przeprowadziłam się do innego miasta za miłością która okazała się nie być taka jaką sobie wcześniej wyobrażałam wiele się zmieniło odkąd zamieszkaliśmy razem ja wiele poświęciłam dla niego rezygnując z poprzedniego życia.Więc jak ktoś ma ochotę pogadać to ja chętnie.
witaj .....
jak chcesz to napisz pozdrawiam
Witam. Możemy popisac, pogadać. Pozdrawiam.
Ty tez spotkanie jak chcesz to mozesz napisac
cześć jestem tu nowa bardzo bym chciała poznać kogoś z kim bym mogła pogadać ma różne tematy bardzo mi tego brakuje. Całymi dniami siedzę zamknięta w domu nie mam do kogo otworzyć buzi. Może zacznę od tego ze przeprowadziłam się do innego miasta za miłością która okazała się nie być taka jaką sobie wcześniej wyobrażałam wiele się zmieniło odkąd zamieszkaliśmy razem ja wiele poświęciłam dla niego rezygnując z poprzedniego życia.Więc jak ktoś ma ochotę pogadać to ja chętnie.
Jestam chentny popisac
Witaj
Też chętnie cię poznam. Jeśli chcesz odezwij się.
Pozdrawiam
Pomarańczko
Chetnie z Toba porozmawiam:)pisz śmiało..
zmagałam się pół życia z migrenami, zmarszczkami i brzydką cerą.. to urządzenie dało mi to na co liczyłam zamieszczone w mojej syganturce
) jeśli macie inne problemy.. mojej siostrze również pomogło
Hej, ja też bym z chęcią pogadała, bo mam mętlik w głowie i ktoś bezstronny by się przydał.
hejka
chetnie z kims porozmawiam
piszcie
pozdrawiam
No a o czym mamy pisać? Coś konkretnego czy o pogodzie może być?